Tgrt Haber
28 Nisan 2023 00:09 - Güncelleme : 28 Nisan 2023 00:18

THY EuroLeague'de parke boks ringine döndü: Yumruklar konuştu!

THY Euroleague play-off serisinde Real Madrid-Partizan arasından oynanan 2. maçta parke boks ringine dönüştü, Euroleague tarihinin en büyük kavgası çıktı.

THY EuroLeague'de parke boks ringine döndü: Yumruklar konuştu!
Real Madrid,Partizan,Euroleague,kavga,Zeljko Obradovic,THY Euroleague

Real Madrid ile Partizan arasında oynanan Euroleague play-off maçında basketbolcular birbirine girdi.

Fenerbahçe'nin eski koçu Zeljko Obradovic'in çalıştırdığı Partizan, İspanyol devi karşısında 80-95 öndeyken Sergio Llull ile Punter arasındaki elektriklenme kavgaya dönüştü. İki takım oyuncuları parkede birbirine girdi. Koçlar ve güvenlik görevlileri dev adamların arasında kavgayı ayırmaya çalıştı.

THY Euroleague play-off turunda İspanyol devi Real Madrid'le eşleşen Sırbistan'ın köklü kulübü Partizan, ilk maçı deplasmanda 91-93 kazanmıştı. İkinci maçta da galibiyete koşan Zeljko Obradovic yönetimindekiPartizan büyük bir sürprize daha imza atmak üzereydi ki parke savaş alanına döndü.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1651696764523622401

İSPANYOLLAR ÇİRKEFLEŞTİ!

Fenerbahçe'nin eski koçu Zeljko Obradovic'in çalıştırdığı Partizan, İspanyol devi karşısında 80-95 öndeyken Sergio Llull ile Punter arasındaki elektriklenme kavgaya dönüştü.

Euroleague tarihinin en büyük kavgasının yaşandığı maç bitimine 1 dakika kala hakemler tarafından sona erdirildi ve Partizan seride 2-0 öne geçti.

Sırplar evinde bir maç daha kazanırsa adını Final-Four'a yazdıracak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...