Tgrt Haber
24 Ocak 2024 13:29 - Güncelleme : 28 Mart 2024 20:44

AK Parti Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Memiş Çelik'in hayatı

AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adayları 2024 belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'daki AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda ilçe belediye başkan adaylarını duyurdu. AK Parti Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı kim? Memiş Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli?

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
AK Parti Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Memiş Çelik'in hayatı
AK Parti adayı,ankara ilçe adaylar,şereflikoçhisar

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine kısa süre kala adaylar belli olmaya devam ediyor. Vatandaşlar oy vereceği adayları sorguluyor. AK Parti, Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkan adaylığı için Memiş Çelik'i açıkladı. Peki, AK Parti Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Memiş Çelik kimdir? Memiş Çelik kaç yaşında ve nereli? Mesleği ne? İşte hayatı...

MEMİŞ ÇELİK KİMDİR?

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala adaylar belli olmaya devam ediyor. 2024 yerel seçimlerinde rekabet edecek Ankara ilçe belediye başkan adayları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Ocak'ta ATO Congresium'daki AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda tanıtıldı. Vatandaşlar ise 2024 yerel seçimlerde oy vereceği adayları araştırmaya başladı. AK Parti, Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkan adayılığı için Memiş Çelik'i açıkladı. Peki, AK Parti Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Memiş Çelik kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte, hayatı ve kariyeri...

MEMİŞ ÇELİK'İN HAYATI VE KARİYERİ

AK Parti Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Memiş Çelik 1970 yılında Devekovan kasabasında dünyaya geldi. İlkokulu Devekovan ilkokulunda okudu. Liseyi ise Şereflikoçhisar İHL de bitirdi. Aksaray üniversitesi Şereflikoçhisar BCMY yerel yönetimler bölümü mezunu olan Çelik lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi kamu yönetimi bölümünde aldı. Evli ve 6 çocuk babasıdır. Siyasi kariyeri AK Parti ile 2001 yılında başladı. İlk olarak Şereflikoçhisar ilçe kurucular kurulunda yer aldı.

2004 yerel seçimlerinde Ankara İl genel meclis üyeliğine seçildi. 2009 yılında ise Devekovan beldesi belediye başkanlığı yaptı. 2014-2015 yıllarında AK Parti Şereflikoçhisar ilçe başkanlığı, 2015-2018 yılları arasında ise AK Parti Ankara il disiplin kurulu üyeliği görevlerini yürüttü. 

Memiş Çelik 2024 seçimlerine AK Parti'nin Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı olarak hazırlanmaktadır.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...