Tgrt Haber
24 Ocak 2024 13:13 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 13:19

AK Parti Ankara Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan kimdir? Abdulkadir Aydoğan kaç yaşında ve nereli?

AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adayları 2024 belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'daki AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda ilçe belediye başkan adaylarını duyurdu. AK Parti Ankara Yenimahalle Belediye Başkan Adayı kim? Abdulkadir Aydoğan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
AK Parti Ankara Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan kimdir? Abdulkadir Aydoğan kaç yaşında ve nereli?
ak parti adayları,ankara ilçe adaylar,yerel seçimler

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine kısa süre kala adaylar belli olmaya devam ediyor. Vatandaşlar oy vereceği adayları sorguluyor. AK Parti, Ankara Yenimahalle Belediye Başkan adaylığı için Abdulkadir Aydoğan'ı açıkladı. Peki, AK Parti Ankara Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan kimdir? Abdulkadir Aydoğan kaç yaşında ve nereli? Mesleği ne? İşte hayatı...

ABDÜLKADİR AYDOĞAN KİMDİR?

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala adaylar belli olmaya devam ediyor. 2024 yerel seçimlerinde rekabet edecek Ankara ilçe belediye başkan adayları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Ocak'ta ATO Congresium'daki AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda tanıtıldı. Vatandaşlar ise 2024 yerel seçimlerde oy vereceği adayları araştırmaya başladı. AK Parti, Ankara Yenimahalle Belediye Başkan adayılığı için Abdulkadir Aydoğan'ı açıkladı. Peki, AK Parti Ankara Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte, hayatı ve kariyeri...

ABDÜLKADİR AYDOĞAN'IN HAYATI VE KARİYERİ

AK Parti Ankara Yenimahalle belediye başkan adayı Abdülkadir Aydoğan 1974 yılında Ankara’nın Çamlıdere ilçesinde doğdu. Abdülkadir Aydoğan, uzun yıllardır AK Parti teşkilatlarında çeşitli görevlerde bulundu. Ardından AK Parti Yenimahalle Belediye Meclis üyesi olarak görev aldı.

AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı olarak da görev yürüten Abdülkadir Aydoğan aynı zamanda GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye RUGBY Federasyonu Başkanvekili olarak görev üstlendi.

Abdülkadir Aydoğan 2024 seçimlerine AK Parti'nin Yenimahalle Belediye Başkan Adayı olarak hazırlanmaktadır.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...