Tgrt Haber
31 Ocak 2024 16:45 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 16:45

AK Parti Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay kimdir? Tenğlay nereli? Hayatı ve biyografisi...

AK Parti Bitlis Belediye Belediye Başkan Adayı Tanğlay kimdir? Tanğlay kaç yaşında? Nereli? Tanğlay'ın mesleği nedir? Evli mi? Vaatleri nedir? AK Parti Bitlis Belediye Başkan Adayı Tanğlay'ın hayatı ve biyografisi

Editör: TGRT Haber / Kaynak: TGRT Haber
AK Parti Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay kimdir? Tenğlay nereli? Hayatı ve biyografisi...
AK Parti,Seçim,Yerel Seçim,Bitlis

NESRULLAH TANĞLAY KİMDİR?

Bitlis'te 1975'te dünyaya gelen Tanğlay, ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladıktan sonra, Bitlis Eren Üniversitesi Elektrik Bölümü'nden mezun oldu.
1996 yılından bu yana ticaretle uğraşan Tanğlay, AK Parti'nin kuruluşuyla siyasi hayatına başlayarak mahalle yönetimi, gençlik kolları, belediye meclis üyeliği, İl Yerel Yönetimler Başkanlığı, İl Sosyal İşler Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu.
8 şubat 2015'ten bu yana AK Parti İl Başkanlığı görevini sürdüren Tanğlay, evli ve 3 çocuk babası.
2024 Yerel Seçimleri AK Parti Bitlis Belediye Başkan Adayı oldu.

NESRULLAH TANĞLAY’IN VAATLERİ

Tanğlay, seçim vaatleri arasında şunları sıraladı: “Eğitim ve sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak, Şehrin altyapısını iyileştirmek, Yeni istihdam alanları mak, Turizmi geliştirmek, Çevre kirliliğini azaltmak.” Tanğlay, "Bitlis’i daha yaşanabilir bir şehir yapmak için çalışacağım" dedi.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...