Tgrt Haber
21 Nisan 2024 11:05 - Güncelleme : 18 Nisan 2024 11:47

Kızıl Goncalar anne Ayza Malik kim? Melisa Doğu yer aldığı projeler ve biyografisi

Kızıl Goncalar dizisine yeni bir karakter katılıyor! Oyuncu Melisa Doğu, Ayza Malikler karakteriyle bu akşam yayınlanacak bölümden itibaren diziye dahil olacak. Peki, Melisa Doğu kimdir?

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Kızıl Goncalar anne Ayza Malik kim? Melisa Doğu yer aldığı projeler ve biyografisi

Türkiye'de sevilen dizi 'Kızıl Goncalar', yeni bir karakterle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu akşam ekrana gelecek bölümden itibaren Ayza Malikler karakterini canlandıracak olan Melisa Doğu, oyunculuk kariyerine yeni bir soluk getirecek. Peki, Melisa Doğu kimdir ve hangi projelerde yer almıştır?

Melisa Doğu, 14 Şubat 1981 tarihinde İstanbul'da doğmuş ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.

Kariyerine 14 yaşında modellik ve oyunculuk yaparak başlayan Doğu, Türkiye'nin en genç modellerinden biri olarak tanınmıştır.

Kızıl Goncalar anne Ayza Malik kim? Melisa Doğu yer aldığı projeler ve biyografisi - 1. Resim

Doğu, kariyeri boyunca birçok dizi ve sinema filminde rol almıştır.

Bu projeler arasında 'Şöhret', 'Doktorlar', 'Yıldız Masalı', 'Yalan Dünya', 'Arka Sokaklar', 'Ateş Böceği', 'Yasak Elma' gibi popüler yapımlar bulunmaktadır.

Geniş bir repertuvara sahip olan Melisa Doğu, her rolünde başarılı performansıyla dikkat çekmektedir.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...