Tgrt Haber
31 Ocak 2024 14:44 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 14:47

MHP Amasya Belediye Başkan Adayı Bayram Çelik kimdir?

Cumhur İttifakı'nın MHP'si, Amasya'da 31 Mart Yerel Seçimleri için Bayram Çelik'i Belediye Başkan adayı olarak belirledi. MHP Amasya Belediye Başkan Adayı Bayram Çelik kimdir? İşte, Amasya'nın yeni Belediye Başkanı adayı Dr. Bayram Çelik'in hayatına dair detaylar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
MHP Amasya Belediye Başkan Adayı Bayram Çelik kimdir?
,mhp

Cumhur İttifakı'nın MHP kanadı, Amasya'da gerçekleşecek olan 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Amasya Belediye Başkan adayını açıkladı. Partinin tercihi, deneyimli hekim ve yönetici Dr. Bayram Çelik oldu. Peki, Bayram Çelik kimdir?

BAYRAM ÇELİK KİMDİR?

1954 yılında Aksaray’da dünyaya gelen Bayram Çelik, ilk, orta ve lise öğrenimini memleketi Aksaray'da tamamladı. 1979 yılında Hacettepe Tıp Fakültesi'nden mezun olan Çelik, serbest ve kamu hizmetinde bulunduktan sonra 1984 - 1989 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Genel Cerrahi alanında ihtisas yaptı.

Amasya Ruhi Tingiz Devlet Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev aldıktan sonra 2000 – 2003 yılları arasında aynı hastanede Başhekim olarak görev yaptı. 2005 yılında emekli olan Bayram Çelik, emeklilik sonrasında da sağlık sektöründen kopmayarak Amasya Özel Şifa Tıp Merkezi'nin kurucu ortakları arasında yer aldı.

Amasya halkıyla güçlü bir bağ kuran Çelik, sivil toplum kuruluşlarında da aktif rol üstlendi. İki dönem Tabip Odası Başkanlığı, Amasyaspor Kulübü yöneticiliği ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında üyelik ve yöneticilik görevlerini başarıyla yürüttü.

AMASYA İÇİN PROJELERİ

MHP'nin Amasya Belediye Başkan adayı Bayram Çelik, Amasya'nın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor. Vizyoner projeleri ve güçlü liderlik vasıflarıyla dikkat çeken Çelik, Amasya için olumlu değişimleri gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Cumhur İttifakı'nın desteğiyle yola çıkan Bayram Çelik, Amasya halkına sağlık, refah ve şeffaf yönetim vadederken, bir yandan da kentin tarihini ve kültürünü gelecek nesillere taşıma vizyonunu ortaya koyuyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...