Tgrt Haber
16 Kasım 2023 17:07 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 17:28

ABD Başkanı Joe Biden'ın konuşması sırasında Bakan Blinken yüz ifadesiyle rol çaldı

Sıklıkla gaflarıyla gündeme gelen ABD Başkanı Joe Biden, çevresindekileri tedirgin etmeye devam ediyor. Başkan Biden'ın konuştuğu sırada Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın endişesi yüz ifadesine yansıdı, Blinken şekilden şekle girdi.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Newsweek
joe biden,abd,

ABD Başkanı Joe Biden, basın toplantısında açıklamalarda bulunurken yanında bulunan Dışişleri Bakanı Antony Blinken fark etmeden rol çaldı. Gaflarıyla meşhur ABD'li liderin konuşması sırasında yeni bir gafa imza atmasından çekinen Blinken'ın endişesi yüzüne yansıdı.

Altı yılın ardından ABD'ye gelen Çin lideri Xi Jinping'in heyetiyle beraber ABD-Çin ilişkilerini görüşmek üzere bir araya gelen Biden'ın yanında da Dışişleri Bakanı Blinken yer aldı. Blinken'ın Biden'a düşünceli gözlerle baktığı anlardaki kaygılı yüz ifadesi dikkat çekti. 

Basın açıklamasının ardından kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntülerde, çoğunlukla tarafsız bir ifadeyle sessiz kalan Blinken'ın oldukça kaygılı olduğu gözlemlendi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın konuşması sırasında Bakan Blinken yüz ifadesiyle rol çaldı

BIDEN'IN MEŞHUR GAFLARI

Sık sık gaflarıyla gündeme gelen Biden, sürekli olarak yanındakilerin yönlendirmesine ihtiyaç duyar halde. Daha önce sahnede boşlukla tokalaşan ABD Başkanı Joe Biden, geçtiğimiz aylarda konuşma yaptığı sırada hayatını kaybeden Kongre Üyesi Jackie Walorski'yi çağırıp "Jackie, Jackie neredesin?" demişti. O anlar izleyenleri de hayrete düşürürken Missouri Cumhuriyetçi Temsilcisi Vicky Hartzler, hataya atıfta bulunarak "Gerçekten korkunç ve utanç verici bir gaf" ifadelerini kullanmıştı.

Biden, silahlanma sorunuyla mücadelesini anlattığı konuşmasını da, "Tanrı Kraliçe'yi korusun" diyerek bitirdi. Biden'ın gaf mı yoksa espri mi yaptığı anlaşılamadı.

Kaynak: Newsweek
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...