Tgrt Haber
16 Kasım 2023 17:35 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 17:44

Süper kahraman Batman'in doğduğu yer: Kanalizasyon kapağını açıp çığlığı bastı

Amerika'da kanalizasyon kapağını kaldıran bir kadın, yüzlerce yarasa ile karşı karşıya geldi. Yarasaları kayda alan kadın bir süre sonra üzerine doğru uçan yarasa sebebiyle panikle çığlık attı. Sosyal medyada gelen yorumlar ise okuyanları güldürdü.

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: TGRT Haber
ABD,

ABD'de bir kadın, kanalizasyon kapağını açtığında beklenmedik bir durumla karşılaştı. Kapağın altından yüzlerce yarasa çıktı. Kadın, bu anı kaydederken bir süre sonra panikle çığlık attı. Yarasaların neden kanalizasyonda olduğu ise bilinmiyor.

KAPAĞI AÇINCA YARASA SÜRÜSÜYLE KARŞILAŞTI

Amerika Birleşik Devletleri'nde kanalizasyon kapağını kaldıran bir kadın gözlerine inanamadı. Kapağın altında yarasa sürüsüyle karşılaşan kadın, o anları telefonu ile videoya aldı. Yarasaları bir süre çeken kadın kanalizasyondan üzerine doğru uçan yarasa sebebiyle çığlık attı.

Süper kahraman Batman'in doğduğu yer: Kanalizasyon kapağını açıp çığlığı bastı

"BATMAN'İN BATMAN OLDUĞU YER BURASI"

Yarasaların neden kanalizasyonda olduğu bilinmezken sosyal medyada yayılan video üzerine, "Batman'in Batman olduğu yer burası", Korona sürüm 3.0" "Bir kadın neden lağım kapağını kaldırır" gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...