Tgrt Haber
25 Şubat 2024 16:14 - Güncelleme : 25 Şubat 2024 16:16

Bu otel dünyanın en iyi manzarasına sahip! Ama 2 sene beklemelisiniz...

Dünyanın en iyi manzarasına sahip otelin iki yıllık bekleme listesi olduğu ortaya çıktı. Yüzlerce insan, bu otelde konaklamak için sıraya girdi.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
Bu otel dünyanın en iyi manzarasına sahip! Ama 2 sene beklemelisiniz...
avusturya,otel

Avusturya'nın Lienz Dolomites bölgesindeki otel, 'dünyanın en iyi manzarasına' sahip olarak tanımlanıyor. Karlı bir uçurumun üzerinde bulunan, dağlık bir manzaraya sahip otel için yüzlerce kişi sıra bekliyor. Otelde 2 sene içinde kalacak insanlar şimdiden belli. Çünkü rezervasyonlar iki yıl boyunca dolu.

Bu otel dünyanın en iyi manzarasına sahip! Ama 2 sene beklemelisiniz... - 1. Resim

Oteli ziyaret eden bir gezgin, sosyal medya hesabı Instagram'da merak edilenleri paylaştı. Otelde bir gece konaklamanın fiyatı 85 euro yani yaklaşık 2 bin 900 TL. Bu fiyata lezzetli bir kahvaltı da dahil. Kahvaltıda ikramların yanı sıra şarküteri tabağı, mısır gevreği, meyve ve çeşitli hamur işleri gibi birçok seçenek var. 

Bu otel dünyanın en iyi manzarasına sahip! Ama 2 sene beklemelisiniz... - 2. Resim

''UNUTULMAZ BİR MANZARA''

Gezginin Instagram paylaşımlarına göre, otelin pencereleri zeminden tabana uzanıyor ve karlı dağlarla kaplı bir manzaraya sahip. Otelin rüya gibi bir yerde olduğunu söyleyen gezgin, ''Hayatınızda bir kez görmüş olmanız gereken unutulmaz bir manzara sunan güzel odalara sahip'' yorumunda bulunuyor ve kesinlikle beklemeye değer olduğunu söylüyor.

Bu otel dünyanın en iyi manzarasına sahip! Ama 2 sene beklemelisiniz... - 3. Resim

OLUMSUZ YANI DUŞ VE BANYOLAR

Otelin restoranı ise konaklama yapmayacak misafirlere de açık. Fakat odalarda özel bir banyo bulunmuyor. Tuvaletler ve duşlar, diğer konuklarla paylaşılıyor. Gezgin, bu durumun olumsuz gibi gözüktüğünü söylese de ''Kesinlikle buna değer ve her şey çok temiz'' yorumunda bulunuyor. 

Bu otel dünyanın en iyi manzarasına sahip! Ama 2 sene beklemelisiniz... - 4. Resim

Dailymail'in haberine göre aktivite tavsiyelerinde ise kızakla kayma, doğada yürüyüş, kaya tırmanışı, dağ bisikleti yer alıyor. 

Bu otel dünyanın en iyi manzarasına sahip! Ama 2 sene beklemelisiniz... - 5. Resim

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Gezginin Instagram paylaşımının yorumlarında ise insanlar ikiye bölündü. Bazı sosyal medya kullanıcıları, ''Orada oturup tüm zaman boyunca pencereden dışarı bakacakmış gibi hissediyorum.'', ''Vay!!! Bu nerede? Kesinlikle beklemeye değer'', ''Kesinlikle bekleme listesine girerdim!'' gibi yorumlar yaptılar.

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise 2 sene beklemenin çok uzun olduğunu ve yükseklik korkusu olanlar için uygun olmadığını ifade ettiler:

''Yükseklik korkunuz olduğunda mükemmel değil.''

''Her durumda dehşete düşerdim.''

''Güzel ama bu oda beni endişelendiriyor. Yükseklik korkusu...''

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...