Tgrt Haber
26 Kasım 2023 14:23 - Güncelleme : 26 Kasım 2023 18:12

Düğün gecesi katliam! Damat, gelin dahil 4 kişiyi öldürüp intihar etti

Tayland'da düzenlenen bir düğün töreni katliama dönüştü. Silahına sarılan damat; gelin, kaynanası, baldızı ve düğüne gelen davetlilerden birini vurduktan sonra intihar etti.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber,
Düğün gecesi katliam! Damat, gelin dahil 4 kişiyi öldürüp intihar etti
Tayland,düğün,damat,cinayet,katliam

Tayland'da dün gece düzenlenen törenle evlenen damat, kendi düğününde katliam yaptı. Gelin dahil 4 kişi öldüren damat, daha sonra da aynı silahla intihar etti.

Korkunç olay Nakhon Ratchasima kentindeki bir düğünde meydana geldi. 29 yaşındaki damat Chaturong Suksuk ile 44 yaşındaki Kanchana Pachunthuek, geleneksel bir düğün töreniyle dünyaevine girdi. Düğünün ardından davetliler için ziyafet düzenlendi.

4 KİŞİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Düğünün sonlarına doğru aniden partiyi bırakıp arabasına doğru yönelen damat Chaturong, kısa süre sonra elinde tabancayla geri döndü. Silahını ateşleyen saldırgan; önce gelini, sonra kaynanası Kingthong Klajoho'yu (62), daha sonra da baldızı Kornnipa Manato (38) ve misafirlerden Thong Nonkhunthod'u (50) vurarak öldürdü. Olaya müdahale ederken kurşunların hedefi olan 28 yaşındaki Bamrung Chatherat isimli davetli ise ağır yaralandı.

Katliam yapan damat, daha sonra ise aynı silahla kendini vurarak yaşamına son verdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Bamrung Chatherat, Maharat Nakhon Ratchasima Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

SALDIRGAN MİLLİ SPORCU ÇIKTI

Düğüne katılan davetliler ve akrabaların aktardığına göre, damat Chaturong'un o gece beklendiği kadarıyla mutlu görünmediği bildirildi.

Öte yandan eski bir korucu olan katil Chaturong Suksuk'un bacağından engelli olduğu, Paralimpik Oyunlar'da ülkesini yüzme ve atıcılıkta temsil ettiği ortaya çıktı.

Çiftin evlenmeden önce 3 boyunca birlikte yaşadığı öğrenilirken, polis ekipleri cinayetin sebebini bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: TGRT Haber,
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...