Tgrt Haber
16 Ocak 2024 15:33 - Güncelleme : 16 Ocak 2024 15:33

Düğüne operasyon: Gelin ve damat tutuklandı

Meksikalı Nancy N. ve müstakbel eşi düğün günü tutuklandı. Uyuşturucu kartellerinin de dahil olduğu bir gasp eylemiyle suçlanan gelin-damat ve 6 konuk düğün gününü kelepçeli geçirdi.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: CBS News
Düğüne operasyon: Gelin ve damat tutuklandı
meksika,düğün

Meksika'da 22 Aralık'ta düğüne düzenlenen bir operasyonda gelin Nancy N, ve damat Clemente N. tutuklandı. Gelin ve damadın yanı sıra düğüne katılan 6 kişi de Mexico'nun Tolcua şejri yakınlarındaki bir kümes hayvanu dükkanının 4 çalışanını uyuşturucu kartelleri adına gasp edip, kaçırma suçlamasıyla tutuklandılar. 

Gelin ve damadın da içinde olduğu şüphelilerin, ocak ayının başlarında Güney Meksika'da bir drone ile yarım düzine insanı öldürmekle suçlanan La Familia Michoacana olarak bilinen bir uyuşturucu karteliyle bağlantılı olduğuna inanılıyor.

Savcılar sosyal medyada Nancy N.'yi gelinlikle ve kelepçeli halde polis tarafından çevrelenmiş halde gösteren fotoğraflar ve videolar yayınladı.

Düğüne operasyon: Gelin ve damat tutuklandı

Faaliyetlerde 2023'te 2022'ye göre yüzde 3,4'lük bir düşüş olmasına rağmen, çetelerin gasp eylemleri Meksika'da büyük bir sorun olmaya devam ediyor.

CBS News'e göre yetkililer, suç çetelerinin yerel kümes hayvanı ve yumurta işletmelerini ele geçirememeleri nedeniyle 47 milyon dolar kar kaybettiklerini iddia ediyor.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: CBS News
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...