Tgrt Haber

Dünyanın en güzel bebeği bir yaşında

12 Mart 2018 15:42
Dünyanın en güzel bebeği bir yaşında
Dünyanın en güzel bebeği,Dünyanın en güzel bebeği kimdir

Dünyanın en güzel bebeği kimdir? Dünyanın en güzel bebeği 1 yaşına bastı. 2017 yılında ünlü model Irina Shayk ve oyuncu Bradley Cooper’ın kızı olan Lea de Seine doğduğu zaman belirlenmişti. Ünlü çiftin kızı dünyanın en güzel bebeği olarak tanınıyor.

Dünyanın en güzel bebeği 1 yaşına bastı. Victoria Secret’in en güzel modellerinden Irina Shayk, Hollywood’un ünlü isimlerinden Bradley Cooper ile beraberliğinden bir kızı olmuştu. Uluslar arası basın, çok güzel bir anne ve yakışıklı bir babadan doğan bebeği, “Muhtemelen dünyanın en güzel bebeği olacak” ifadesi ile duyurmuştu.

Bir yaşında olan dünyanın en güzel bebeği hızla büyüyor. Dünyanın en güzel bebeği parlak mavi gözlerini babasından almış. İşte Lea de Seine’ın anne ve babası ile fotoğrafları.

Dünyanın en güzel bebeği
Dünyanın en güzel bebeği

İrina Shayk, 6 Ocak 1986, Yemanzhelinsk, Çelyabinsk Oblastı, Rusya‘da doğmuştur. Tatar asıllıdır.Tam adı İrina Şeyklislamova’dır. Soyadını uzunluğu ve akılda kalması zor olduğu için Şayk olarak değiştiren güzel manken, kariyerindeki en önemli adımları 2007 yılında  attı. İrina Shayk, Rusya’nın en güzel 50 kadını arasında birinciliğe yükselen model ayrıca uluslararası en iyi model unvanına sahiptir.

Dünyanın en güzel bebeği

Bradley Cooper 5 Ocak 1975’te Pennsylvania – Philadelphia’da dünyaya gelmiştir. Philadelphia’daki ünlü Germantown Akademisine katılan ve 1993’te mezun olan ünlü oyuncu, eğitim aldığı süre boyunca ders dışı etkinliklere katılmış ve mezuniyetinin ardından Vilanova Üniversitesi’ne kaydolmuştur. Kısa bir süre sonra George Georgetown Üniversitesine geçen Bradley Cooper, üniversite yıllarında tiyatro kulübünün bir parçası olmuştur.

Dünyanın en güzel bebeği

Oyunculukta kariyer yapmaya karar verdikten sonra New York’ta bulunan Aktörler Stüdyosu Dram Okulu’na kaydolan Bradley Cooper, 2000 yılında oyunculukta Güzel Sanatlar Yüksek Lisansı derecesi aldı. Oyuncu, "Felekten Bir Gece" adlı sinema filminde Zach Galifianakis ile birlikte başrolde oynadı.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...