Tgrt Haber
14 Mart 2024 12:15 - Güncelleme : 14 Mart 2024 12:23

Evlilik teklifi etti birkaç saat sonra öldü! Seneler sonra ölüm nedeni netleşti

Yunanistan'da bir otelde kız arkadaşına evlilik teklifi ettikten birkaç saat sonra ölen adamın, ölüm nedeni yıllar sonra belirlendi. Tanıkların her biri çok mutlu olduğunu, iyi hissettiğini anlattı. 

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
Evlilik teklifi etti birkaç saat sonra öldü! Seneler sonra ölüm nedeni netleşti
Yunanistan, Evlilik Teklifi, Alkol

Yunanistan'da 2020 yılının ağustos ayında yaşanan trajedinin yıllar sonra netliğe kavuştu. Stephen Willits, otelde kız arkadaşına evlilik teklifi ettikten sonra 3. kattan düşerek hayatını kaybetti. Kız arkadaşıyla beraber yediği yemeğin ardından aşırı derecede alkollü olduğu öğrenilen 45 yaşındaki adamın moralinin iyi olduğu mutlu haberi arkadaşlarıyla paylaştığı belirtildi.

Hem ailesi hem de otel çalışanları ve misafirleri Stephen Willits'in iyi göründüğünü söylediler. Soruşturmada, Uttoxeter'den Bay Willits'in 'hafif depresyon' yaşadığı ancak intihar düşüncesi veya akut akıl sağlığı hastalığı geçmişi olmadığı belirtildi.

Evlilik teklifi etti birkaç sonra öldü! Seneler sonra ölüm nedeni netleşti - 1. Resim

CİNAYET YA DA İNTİHAR DEĞİL

Staffordshire adli doktor yardımcısı Daniel Howe şunları söyledi:

''Stephen yüksekten düşme sonucu öldü. Morali iyi görünüyordu. O gün kız arkadaşına evlenme teklif etmişti ve bundan mutluydu. Ailesine ve otelin diğer sakinlerine olumlu yorumlarda bulundu.''

Evlilik teklifi etti birkaç sonra öldü! Seneler sonra ölüm nedeni netleşti - 2. Resim

Howe, ölümdeki cinayet ya da intihar şüphesinin kalktığını, ''Toksikoloji raporuna göre aşırı derecede alkollü olduğu kanıtlandı. Balkona neden yaklaştığı ise belirlenemedi.'' sözleriyle açıkladı. 

Dailymail'in haberine göre, Stephen'ın kız kardeşi Leslie Willits, StokeonTrent Live'a kendisinin ''şimdiye kadarki en iyi insan'' olduğunu ve sağlıklı söyledi.

 

 

 

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...