Tgrt Haber
18 Mart 2024 09:42 - Güncelleme : 18 Mart 2024 10:11

İngiliz Kraliyet Ailesi ne açıklayacak? Kate Middleton'ın öldüğü iddiaları boşa çıktı

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin önemli bir haberi açıklayacağını bildirmesinin ardından uzun zamandır nerede olduğu bilinmeyen Kate Middeleton hakkında çılgın teoriler ortaya atıldı. BBC'nin X'teki logosunu siyaha çevirmesi ise ölüme işaret sayıldı. Prenses Kate'in öldüğü iddiaları dolanırken beklenen haber geldi. 

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
İngiliz Kraliyet Ailesi ne açıklayacak? Kate Middleton'ın öldüğü iddiaları boşa çıktı

Kral Charles'ın hastalığı, Kate Middleton'ın herkesten saklanan ameliyatı derken İngiliz Kraliyet Ailesi'nde neler olduğunu herkes merak etmeye başladı. Son olarak Royal Ailesi'nin önemli bir haber açıklayacağını duyurması ise merakları zirveye taşıdı. Prenses Kate'in ameliyatın ardından ortalıklarda gözükmemesi ve Kraliyet tarafından paylaşılan photoshop'lu fotoğraf kafaları iyice karıştırdı.

İngiliz Kraliyet Ailesi ne açıklayacak? Kate Middleton'ın öldüğü iddiaları boşa çıktı - 1. Resim

BBC LOGOSUNU NEDEN SİYAH YAPTI?

Birleşik Krallık merkezli yayın kuruluşu BBC'nin logosunu, sosyal medya platformu X'te siyah yapması ise kimsenin gözünden kaçmadı. BBC, son olarak Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünde siyah renge geçiş yapmış, kanal spikerleri siyah kravatlarıyla ölüm haberini duyurmuştu. BBC'nin yeni hamlesi de ölüme işaret sayıldı. Hatta Kate Middleton'ın öldüğü bile iddia edildi. 

İngiliz Kraliyet Ailesi ne açıklayacak? Kate Middleton'ın öldüğü iddiaları boşa çıktı - 2. Resim

KATE MIDDLETON'IN PHOTOSHOP'LU FOTOĞRAFI

Prens William'ın eşi Kate Middleton'ın geçtiğimiz yılın sonunda bir karın ameliyatı olmasının ardından basının karşısına hiç çıkmaması çılgın iddiaların ortaya atılmasına neden oldu. 

Ameliyat olduğu gerekçesiyle birkaç ay önce hastaneye kaldırılan ve o zamandan beri kamuoyunun karşısına çıkmayan Kate Middleton, geçen haftalarda Anneler Günü dolayısıyla sosyal medyada bir fotoğraf paylaşmış fakat bu fotoğrafın üzerinde photoshop yapıldığı gerekçesiyle bu fotoğraf büyük tepki topladı.

İngiliz Kraliyet Ailesi ne açıklayacak? Kate Middleton'ın öldüğü iddiaları boşa çıktı - 3. Resim

Bir diğer yandan Prens William'ın Kate Middleton'ı aldattığı da iddia edildi. William'ın Kate'in 3. çocuklarına hamile olduğu sırada yakın arkadaşı Rose Hanbury ile aşk yaşadığı hatta bir çocukları olduğu öne sürüldü. Bu iddia ise yeni değil, 2019 yılında da benzer bir iddia ortaya atılmıştı. 

WILLIAM VE KATE MAĞAZADA GÖRÜLDÜ

Tüm bu iddialar sosyal medyada çokça konuşurken İngiltere'nin bulvar gazetesi The Sun, Prenses Kate'in ameliyattan aylar sonra ilk kez halk içinde göründüğünü yazdı. Bir fotoğraf paylaşılmadı fakat görgü tanıklarının anlattıkları haberde yer aldı. Kate ve William'ın bir mağazaya girdikleri, sabah saatlerinde ise çocukları George, Charlotte ve Louis'in spor yapmalarını izledikleri aktarıldı.

İngiliz Kraliyet Ailesi ne açıklayacak? Kate Middleton'ın öldüğü iddiaları boşa çıktı - 4. Resim

Haberde Kate'in mutlu ve sağlıklı olduğu belirtilirken çifti Windsor'daki evleri yakınında görenler, "Kate mutlu, rahat ve sağlıklı gözüküyordu" dedi. 

Windsor'daki mağazada Kate'i gören bir görgü tanığı, "Hakkında bu kadar çok iddia ortaya atıldıktan sonra onları orada görmek beni çok şaşırttı" ifadesini kullandı.

The Sun'a konuşan bir diğer görgü tanığı ise, "Kate William ile alışverişe çıkmıştı ve iyi gözüküyordu. Çocukları  yanında değildi fakat onun alışveriş yapması  bile sağlıklı olduğunu gösteriyordu" yorumunu yaptı.

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...