Tgrt Haber
17 Nisan 2024 11:55 - Güncelleme : 17 Nisan 2024 12:08

Otelde korkunç olay! Biri kendi kanında boğuldu biri yaralı bulundu

Meksika'daki bir otelde korkunç bir olay meydana geldi. İngiliz bir adam, otel odasında kanlar içinde ölü bulundu, eşi ise vücudundaki derin kesiklerle yanında yatarken bulundu. 

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
Otelde korkunç olay! Biri kendi kanında boğuldu biri yaralı bulundu

Meksika'nın Cancun şehrinde bulunan bir otelde İngiliz bir adam resmen kendi kanında boğulmuş olarak ölü bulundu. İngiliz adamın eşi ise her iki kolunda da birden fazla derin kesikle yanında yatarken bulundu. Otelde inceleme yapan dedektifler, İngiliz adamın bacaklarının arasında kırık bir şişeyle bulunduğunu belirttiler, turistlerin kimliklerini ise paylaşmadılar. 

''KENDİ KANINDA BOĞULMUŞ''

Yetkililer yaşanan korkunç olaya dair "Turist, kaldığı odadaki küvetin içinde derin kesiklerle bulundu. Kan kaybı yaşadığını ve hatta kendi kanında boğulduğunu varsayıyoruz. Küvet kan havuzuna dönmüştü" ifadelerini kullandılar. 

Yaralı eş, hızla hastaneye kaldırılırken, kadının bilinmeyen bir maddenin etkisi altında olduğunun tahmin edildiği söylendi. 

İNTİHAR İHTİMALİ ÖN PLANDA

Savcılar, soruşturmanın halen sürdüğünü ancak şu anda olayı, yalnızca kocanın kendi canına kıymasıyla sonuçlanan olası bir intihar eylemi olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Quintana Roo'daki Başsavcılık sözcüsü şunları söyledi:

''Benito Juarez belediyesindeki bir otelde yabancı bir turistin öldüğü haberlerinin alınmasının ardından, ne olduğunu açıklığa kavuşturmak için bir soruşturma başlatıldı. İlk incelemeler, bu trajik olayın, iki kişinin hayatına son vermek niyetinde olduğu olası bir intihar olduğuna işaret ediyor ancak soruşturmamız devam ediyor.''

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...