Tgrt Haber
16 Kasım 2023 12:30 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 13:03

Sahil kenarında korkunç ölüm: Yürüyüş yapan kadını yıldırım böyle çarptı

Kolombiya'nın Cartagena şehrindeki Boquilla Plajı'nda korkunç bir olay meydana geldi. Sahil kenarında yürüyüş yapan kadın yıldırım çarpması sonucunda feci şekilde hayatını kaybetti.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: El Pitazo
kolombiya

Kolombiya'nın Cartagena kentine tatil için giden 34 yaşındaki kadın, feci şekilde hayatını kaybetti, o anlar ise bir güvenlik kamerasına yansıdı. Tatil için gittiği plajda manzaranın, denizin Ve kumun tadını çıkarmak isteyen Froilanis Maireth Rivas Roman'a yıldırım çarptı. 

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kadına sahilde gezdiği sırada yıldırım çarpıyor ve aniden yere yığılıyor. O anlarda kadının yanından geçen bir polis memuru nun ise korkuyla kendini yere attığı görülüyor. 

Genç kadının olay yerinde hayatını kaybettiği belirtilirken bölgedeki diğer tatilcilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Sahil kenarında korkunç ölüm: Yürüyüş yapan kadını yıldırım böyle çarptı

YILDIRIMIN EN ÇOK GÖRÜLDÜĞÜ BÖLGE

Kolombiya’da yetkililer bu tür olayların çok sık yaşandığını ve yıldırım çarpmasından hayatını kaybedenlerin oranının yüzde 10 olduğunu aktardı. Resmi verilere göre yıldırım çarpması ihtimali bir milyonda bir olarak kayıtlara geçiyor.

Santander Teknik Üniversitesi’nde görevli bilim insanları ülkede çok sayıda dağ olmasının yıldırımlara sebebiyet verdiğini duyurdu. Bilim insanları, “Kolombiya, dünyadaki en çok yıldırımın görüldüğü bölgelerden biri. Özellikle kırsal alanda risk yüksek” dedi.

 

Kaynak: El Pitazo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...