Tgrt Haber
28 Ağustos 2023 11:15 - Güncelleme : 28 Ağustos 2023 11:22

Tacikistan'ı fırtına vurdu: 13 ölü, onlarca yaralı

Tacikistan’da şiddetli sağanak sonrası büyük bir felaket yaşandı. Vahdat’ta 11 ve Rudaki bölgesinde 2 kişinin hayatını kaybederken onlarca kişinin de yaralandığı aktarıldı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Tacikistan'ı fırtına vurdu: 13 ölü, onlarca yaralı
Tacikistan,Fırtına,Sağanak

Tacikistan'ın Vahdat kentinde ve Rudaki bölgesinde dün etkili olan şiddetli sağanak büyük bi felakete neden oldu. Şiddetli yağışlar sonucu Vahdat’ta 11 ve Rudaki bölgesinde 2 kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu.

Tacikistan Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı İmamali Rahman'ın ölenlerin aile ve yakınlarına başsağlığı dilediği iletildi.

ÖLENLERİN AİLELERİNE YARDIM VERİLECEK

Açıklamada ek olarak, Cumhurbaşkanı Rahman’ın ülke başbakanına, Acil Durumlar ve Sivil Savunma Komitesine ve diğer ilgili devlet kurumlarına afette hayatını kaybedenlerin ailelerine yardımda bulunma, felaketin sonuçlarını bir an önce ortadan kaldırma talimatı verdiği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...