Tgrt Haber
27 Şubat 2022 15:44 - Güncelleme : 27 Şubat 2022 15:56

Ukraynalı gönüllüler Putin’in casuslarını avlıyor!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları devam ederken başkent Kiev’e sızan Putin’in sabotajcıları ve casusları Ukraynalı gönüllüler tarafından tek tek avlanıyor.

Ukraynalı gönüllüler Putin’in casuslarını avlıyor!

Ukrayna’ya saldıran Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, casuslarını ve sabotajcılarını da Kiev’e gönderdi. 'Terör sokaklarda kol geziyor' manşeti ile çıkan The Sunday Times, "Ukraynalı gönüllüler, korku Kiev'i sararken hainler ve Kremlin casuslarını avlıyor" iddiasında bulundu. Independent Gazetesi manşetinde mülteci bir çocuğun fotoğrafını kullanıldı.

Gazetenin ilk sayfasında İngiliz hükümetine çağrıda bulunuyor. Independent, "Rus işgalinden kaçarken oyuncak ayısına sarılan bu çocuk Ukrayna sınırını geçen 150 bin kişiden biri. Milyonlar güvenlik arayışı içinde. Şimdi İngiltere bu mültecileri karşılamalı" ifadelerine yer veriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...