Tgrt Haber
05 Mart 2024 11:22 - Güncelleme : 05 Mart 2024 11:29

Belediyeden emekliye müjde! 2 bin TL destek başvurusu için şartlar belli oldu

Seçim arifesinde belediyelerden art arda müjdeler gelmeye devam ediyor. Bir belediye emekli maaş 12 bin TL’nin altında kalan emeklilere 2 bin TL destek verecek. Başvuru şartları açıklandı.

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Belediyeden emekliye müjde! 2 bin TL destek başvurusu için şartlar belli oldu
emekli,emekli maaşı tahmini,emekliye müjde,destek,başvuru

Belediyelerden emekliye müjdeler gelmeye devam ediyor. Seçim öncesinde emekliye destek vaatleri sıralanırken bir belediye bunu vaat olmaktan çıkardı, resmen uygulamaya koydu.

Seferihisar Belediyesi emekli maaşı 12 bin TL’nin altında kalan emeklilere destek sağlayacak. Destek miktarı ise 2 bin TL olarak açıklandı. Gelen Ramazan ayında emekliye nefes olacak destek için başvuru şartları da açıklandı.

BAŞKAN EMEKLİYE DESTEK MÜJDESİNİ VERDİ

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, ilçede yaşayan emeklilere 2 bin TL destek vereceklerini müjdeledi.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “'Seferihisarımızın emektar emeklilerini yalnız bırakmayacağız' dedik ve emekli hemşehrilerimize destek müjdesi vermeye karar verdik. Emekli maaşı 12 bin TL ve altında olan hemşehrilerimize 2 bin TL destek sağlıyoruz. Gelin Sosyal Hizmetler Birimimize başvurun, destek projemizden faydalanın. Seferihisar’da kimse ekonomik krizin yükünü taşımasın diye sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediyeden emekliye müjde! 2 bin TL destek başvurusu için şartlar belli oldu - 1. Resim

EMEKLİ DESTEK BAŞVURUSU İÇİN ŞARTLAR BELLİ OLDU

Başvuru şartlarına göre, başvuran kişinin üzerinde kayıtlı bir taşınmaz, araç veya hanede geliri olan ikinci bir kişi bulunmayacak. Yine emekli maaşı 12 bin TL'nin altında olan vatandaşların destekten faydalanabileceği belirtilirken, şartları sağlayan emekliler Seferihisar Belediyesi Sosyal Destek Birimine başvuruda bulunabilecek.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...