Tgrt Haber
22 Ocak 2024 11:04 - Güncelleme : 22 Ocak 2024 11:16

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Külliye'de toplandı

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında bir araya geldi.

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: Anadolu Ajansı
Ekonomi Koordinasyon Kurulu Külliye'de toplandı
Ekonomi Koordinasyon Kurulu,cevdet yılmaz,kripto

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında bir araya gelen Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısında kripto varlık düzenleme taslağı gibi konuları görüşecek.

MASADA ÖNEMLİ KONULAR VAR

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantıya, ilgili bakanlar ile kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. Kripto varlık düzenleme taslağı, KİT reformu, 102 SayılıCumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile devlet yardımlarında mevcut durum gibi başlıca konuların değerlendirileceği toplantının ardından yazılı açıklama yapılması bekleniyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) yatırımcı toplantısı için ABD’ye giden ve yaklaşık bir aydır orada bulunan TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan da toplantıya katıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığındaki toplantıya Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci de iştirak etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...