Tgrt Haber
16 Mart 2023 10:58 - Güncelleme : 16 Mart 2023 11:09

Sosyal konut projesinde sıra İstanbul’da! Tuzla’daki çekiliş başladı

Son dakika haberi: Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan ‘İlk Evim’ kampanyasında kura heyecanı İstanbul’a geldi. Tuzla’daki kura kapsamında 20 bin 920 konutun sahibi belirlenmiş olacak.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
istanbul,tuzla,kura,çekiliş

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan ve cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak ifade edilen ‘İlk Evim’ projesinde kura çekilişi sürüyor. Şuana kadar binlerce vatandaşın ev sahibi olmaya hak kazandığı kura çekiminde sıra İstanbul’a geldi. Bugün saat 10.00 itibariyle başlayan kura çekişi TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanıyor.

20 BİN EV SAHİBİ BELLİ OLACAK

20 bin 920 konutun sahibinin belli olacağı kura çekimi Tuzla Viaport Marina Tuzla Belediyesi Etkinlik Çadırı'nda gerçekleştiriliyor. TOKİ kura çekimi sonuçları e-Devlet toki.gov.tr duyurular sayfası ve haberimizde olacak.

Çatalca için 540 ve Selimpaşa için 200 hak sahibi için 30 Mart'ta noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi Silivri Alibey Spor Salonu'nda yapılacak.

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçelerinde 28 bin 340 hak sahibi için yapılacak sosyal konutun kuraları da 1- 19 Nisan tarihleri arasında Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu'nda noter huzurunda çekilecek. İstanbul'da kuralarıyla birlikte "İlk Evim" projesi kuraları sona erecek.

Sosyal konut projesinde sıra İstanbul’da! Tuzla’daki çekiliş başladı

TOKİ TUZLA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı ile işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz...

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...