Tgrt Haber
17 Nisan 2024 10:30 - Güncelleme : 17 Nisan 2024 11:41

ŞOK, İstegelsin'i dudak uçuklatan rakamla satın aldı!

Türkiye'nin ikinci en büyük market zinciri olan ŞOK market çevrimiçi platform olan İstegelsin'i satın aldı. Anlaşmanın bedeli ise dudak uçuklattı.

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com
ŞOK, İstegelsin'i dudak uçuklatan rakamla satın aldı!

ŞOK market, Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden internet platformu satın aldığını duyurdu. İstegelsin, olan çevrim içi market ve yemek sitesiyle anlaşma yapan Şok market, dudak uçuklatan fiyatla anlaşma yaptığı ortaya çıktı.  

ŞOK, İSTEGELSİN'İ DUDAK UÇUKLATAN RAKAMLA SATIN ALDI! 

Türkiye'nin A101'den sonra ikinci büyük market zinciri olan Şok market, yavaş yavaş atılımlarını arttırdı. Teknoloji ve ev aletlerinin satışıyla beraber eve teslim döneminde tarihinde bir ilke imza attı. İstegelsin’in bağlı olduğu Future Teknoloji Ticaret A.Ş.’yi 220 milyon TL karşılığında satıl alan Şok market, %10 iskonto içerecek şekilde pazarlıkla 220 bin TL olarak belirlendi.

ŞOK, İstegelsin'i dudak uçuklatan rakamla satın aldı! - 1. Resim

2018 yılında kurulan İstegelsin, İstanbul merkezli bir şirketti ancak Şok market tüm Türkiye'de şirketi aktif hale getirmeyi planlıyor. Tesliman Şok market üzerinden yapılacak. Platformda anlaşmalı diğer marketlerde yer alabilecek. Eve teslim döneminde pandemi sonrası düşüş yaşansa da Şok bu atılımla özellikle teknoloji ve ev eşyası malzemelerinin satışını artırmayı hedefliyor. 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...