Tgrt Haber
16 Nisan 2024 13:04 - Güncelleme : 16 Nisan 2024 13:05

THK'dan açıklama: Borçları yapılandırdık, ilk taksidi ödedik

Kasım 2023’te göreve başlayan Türk Hava Kurumu Kayyum Heyeti (THK), kurumun borçlarını yapılandırarak ödemeye başladı. 

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: TGRT Haber
THK'dan açıklama: Borçları yapılandırdık, ilk taksidi ödedik

Kurum yönetimi tarafından THK’nın 100'üncü yılında kurumun borçlarının sürdürülebilir şekilde azaltılması hedefinin ilk adımı atıldı. THK borçlarını yapılandırarak geçtiğimiz günlerde yüklü bir ödeme gerçekleştirdi. 

“BORÇLARI YAPILANDIRDIK, İLK TAKSİDİ ÖDEDİK”

Türk Hava Kurumu’nun idari, teşkilat, mali, ve hukuki alanlarında düzenlemeye gittiklerini aktaran Türk Hava Kurumu Kayyum Heyeti Başkanı Vali Kemal Yurtnaç “Göreve geldiğimiz günden beri kurum içinde büyük bir yapılanmaya başlattık. Yenilik, şeffaflık ve sürdürülebilirlik çizgisinde bunu yapmaya devam edeceğiz. 7’den 70’e milletimize yaraşır, faaliyetleriyle göz dolduran bir THK ortaya koyacağız. Borçsuz 100'üncü yıl hedefi için ilk adım olarak kurumun en büyük yükleri olan borçlarımızı ödemeye başlayıp ve hızla faaliyete geçtik. Taksitlendirdiğimiz borcumuzun da ilk yüklü ödemesini de yaptık, bundan sonraki süreçte de kaynaklarımızı doğru kullanarak kurumu mali olarak düzlüğe çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...