Tgrt Haber
29 Mart 2023 07:37 - Güncelleme : 29 Mart 2023 07:46

TOGG ön sipariş süreci tamamlandı, çekiliş bugün! Binlerce kişi nefesi tuttu, heyecan tavan yaptı!

Son dakika haberi: Türkiye’nin yerli otomobil girişimi TOGG için bugün nefesler tutuldu. 2023 yılı boyunca vatandaşlar ile buluşacak 20 bin T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek çekiliş süreci başlıyor. TOGG ayrıca şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişi için de yedek liste oluşturacak. İşte TOGG kura çekilişinde son durum ve detaylar...

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
TOGG,kura,çekiliş,canlı izle,yerli otomobil

Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı TOGG T10X’de ön sipariş süreci tamamlandı. 2023 yılı boyunca kullanıcılar ile buluşacak olan 20 bin T10X için sıra kura çekimine geldi. Nefeslerin tutulduğu büyük heyecana sahne olacak olan kura çekiminin ardından hak sahipleri belli olacak. 177 bin 467 ön sipariş ile büyük ilgi gören TOGG için sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Yoğun ilgi karşısında vatandaşlara teşekkür edilirken çekiliş bugün YouTube kanalında yapılacağı hatırlatıldı.  Noter huzurunda ve dijital olarak yapılacak olan kura çekimi ile hak sahipleri belirlenecek.

https://twitter.com/Togg2022/status/1640673326749057024

TOGG KURA ÇEKİLİŞİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

20 BİN KİŞİ DE YEDEK LİSTEDE

Asıl ve yedek listeye giren kullanıcılar cihazlarını almayı bekledikleri süre kadar ilave garanti ve bekledikleri her ay için Trugo'dan 85 kWs enerji dolum hakkı kazanacak. Togg ayrıca şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişi için de yedek liste oluşturacak. 2023 yılı için planlanan olası teslimat sürecinde iptallerin yaşanması halinde, yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak.

Ancak, 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler Ocak 2024 itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecek. Bu siparişi verenler, Haziran 2024'e kadar herhangi bir çekilişe girmeden akıllı cihazlarını teslim alabilecek.

Asıl ve yedek listede yer alamayan kullanıcıların yaptıklarıön ödemeler ise hesaplarına iade edilecek.

TOGG FİYATI NE KADAR?

Tüm Türkiye tarafından merakla beklenen TOGG'un fiyatı belli oldu. Buna göre; TOGG T10X V1 RWD Standart Menzil 953 bin TL, V2 RWD Standart Menzil 1 milyon 55 bin TL, V2 RWD Uzun Menzil 1 milyon 215 bin TL ile başlayan fiyat etiketine sahip olacak.

TOGG RENKLERİ 2023 LİSTESİ

Türkiye'nin akıllı otomobili Togg; "Anadolu", "Gemlik", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" ve "Pamukkale" isimlerini taşıyan "Türkiye'nin Renkleri" ile yollarda olacak.

TOGG ön sipariş süreci tamamlandı, çekiliş bugün! Binlerce kişi nefesi tuttu, heyecan tavan yaptı!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...