Tgrt Haber
24 Nisan 2024 15:39 - Güncelleme : 24 Nisan 2024 15:43

Yazlık kiraları uçtu! Bodrum’da sezonluk evin kapısı milyonlarca liradan açılıyor

Havalar ısındı, deniz tatiline özlem başladı. Vatandaşları şimdiden kiralık yazlık ev fiyatlarını araştırma telaşı sardı. Ancak yazlık ev fiyatları cep yakıyor. Yazlık evlerin haftalık kiraları ortalama 15 bin liradan başlıyor.

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: tgrthaber.com

Yazlık evlerin fiyatları uçtu. Yazlık evlerin kapısı ortalama 15 bin liradan açılıyor. Yaza sayılı günler kaldı. Deniz, kum ve güneşin hayalini kuranlar kesenin ağzını açtı. Ege, Marmara ve Akdeniz Bölgesindeki yazlık evlerinin kirasını araştırmaya başladı.

YAZLIK EV KİRALARI UÇTU

Ancak yazlık ev kiralarında geçen yıla göre ciddi anlamda artışlar söz konusu. Balıkesir’den Antalya’ya uzanan sahil kesiminde yazlık evlerin haftalık kira bedeli 15 bin liradan başlıyor. Lüks konutlarda kira bedeli milyonlarla ifade ediliyor.

Yazlık kiraları uçtu! Bodrum’da sezonluk evin kapısı 20 milyondan açılıyor - 1. Resim

BODRUM'DAKİ YAZLIK KİRALARI ZİRVEDE

En popüler tatil yerlerinden Bodrum’da ise kiralık ve satılık ev fiyatları zirveye çıktı. Villa tipi 2+1 bir yazlığın haftalık kirası yaklaşık 60 bin lira oldu. Ultra lüks sitelerdeki yazlık evlerin sezonluk kirası ise 20-25 milyon lirayı buluyor.

TATİL BELDELERİNDEKİ YAZLIK KİRALARI

Çeşme ve Urla’daki yazlık evlerin haftalık kiraları 35 bin ile 50 bin lira arasında değişiyor. Yazlık evler Antalya'da 35 ile 60 bin lira arasında, Edremit'te 15 bin lira, Ayvalık'ta 30 bin lira, Didim’de ise 25 bin lira seviyesinde bulunuyor.

Yazlık kiraları uçtu! Bodrum’da sezonluk evin kapısı 20 milyondan açılıyor - 2. Resim

EN EKONOMİK YAZLIK KİRASI BOZCAADA’DA

En ekonomik tatil beldesi olarak ise Bozcaada ön plana çıkıyor. Buradaki yazlıkların haftalık kira bedelleri 5 bin ile 10 bin lira arasında değişiyor.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...