Tgrt Haber
20 Ekim 2023 11:24 - Güncelleme : 20 Ekim 2023 11:49

Abdülkerim Bardakcı'ya 3 talip birden! Kesenin ağzını açıyorlar

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında Konyaspor'dan kadrosuna kattığı Abdülkerim Bardakcı, gösterdiği etkili performansla dikkat çekmeye devam ediyor. Tecrübeli oyuncu değerini her geçen gün artırırken Avrupa ekiplerini de peşine taktı. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Abdülkerim Bardakcı'ya 3 talip birden! Kesenin ağzını açıyorlar
Galatasaray,Abdülkerim Bardakcı,Lokomotiv Moskova,CSKA Moskova,Zenit,transfer

2022-2023 sezonunun başında Konyaspor'dan 2.8 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Abdülkerim Bardakcı, sarı-kırmızılılarla ilk sezonunda şampiyonluk yaşadı. Tecrübeli futbolcu, Victor Nelsson ile başarılı bir ikili oluşturmuş ve Galatasaray geçtiğimiz sezonun en az gol yiyen takımı olarak dikkat çekmişti.

Bu sezona da iyi bir giriş yapan Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'ın namağlup yoluna devam etmesinde savunmada Sacha Boey ile yeri değişmeyen iki oyuncudan biri oldu.

Galatasaray forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Abdülkerim Bardakcı, A Milli Takım'ın Hırvatistan ve Letonya galibiyetlerinde de önemli katkı sağladı. Tecrübeli savunmacı etkili performansıyla özellikle Rus ekiplerinin dikkatini çekmeyi başardı.

RUSLAR PEŞİNE DÜŞTÜ

Bu sezon hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın gösterdiği başarılı performans sonrası Avrupa ekiplerinin ilgisi Cimbom'un yıldız isimlerine yöneldi.

Galatasaray’a transfer olduğu günden itibaren savunmanın değişmez ismi olmayı başaran Abdülkerim Bardakcı, bu çıkışını sadece Süper Lig’de değil, Şampiyonlar Ligi’nde ve A Milli Takım formasıyla da sürdürdü.

29 yaşındaki stoperin bu müthiş yükselişi Avrupa kulüplerinin de ilgisini çekmeye devam ediyor. Savunmadaki duruşuyla güven veren, sol ayağıyla, dribblingi ve etkili kafa vuruşlarıyla hücuma da destek veren Abdülkerim’i özellikle Rus kulüpleri yakından takip ediyor.

RUSLAR TEKRAR DEVREDE

Fanatik'in haberine göre; Yaz transfer döneminde de milli futbolcuya teklif yapan Ruslara, Galatasaray cephesinden yerli sorununu da düşünerek “Hayır” cevabı gelmişti. Ancak Abdülkerim’in istikrarlı ve yükselişte olan performansı sonrası, Ruslar tekrar devreye girdi.

TEMSİLCİ YOLLAYACAKLAR

Başta Zenit olmak üzere, CSKA Moskova ve Lokomotiv Moskova kulüplerinin, Abdülkerim’in transferi için Türkiye’ye temsilci gönderecekleri belirtildi.

Galatasaray cephesi, başarılı savunmacıyı devre arasında bırakmaya kesinlikle sıcak bakmıyor. Rusların Galatasaray’ın kapısını nasıl bir teklifle çalacakları ise merak konusu oldu.

Rus devlerinin başarılı savunmacı için çift haneli bonservis rakamlarına çıkması bekleniyor.

Abdülkerim Bardakcı, A Milli Takım'ın Hırvatistan ve Letonya maçlarında başarılı bir performans ortaya koydu.

ABDÜLKERİM VE KEREM'E 30 MİLYON LİRALIK JEST

Bu sezon 20 milyon TL alacak olan Abdülkerim Bardakcı'ya zam yapılacak. Galatasaray’da ve Milli Takım’da gösterdiği performansla dikkat çeken tecrübeli oyuncunun da yıllık ücreti 30 milyon liraya yükseltilecek.

GALATASARAY KAPIYI 15 MİLYON EURO'DAN AÇACAK

Piyasa değeri 7.5 milyon Euro olan Abdülkerim Bardakcı için Galatasaray'ın kapıyı 15 milyon Euro'dan açacağı iddia ediliyor.

Abdülkerim, 2022-2023 yaz transfer döneminde Konyaspor'dan 2.8 milyon Euro bedelle transfer edilmişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...