Tgrt Haber
17 Ekim 2023 10:35 - Güncelleme : 17 Ekim 2023 10:49

Ahmet Nur Çebi'den Igor Tudor iddialarına cevap

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, takımın başına Igor Tudor'un getirileceği yönündeki iddiaları yalanladı ve Burak Yılmaz ile yola devam edeceklerini söyledi. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Hürriyet
Ahmet Nur Çebi'den Igor Tudor iddialarına cevap
Ahmet Nur Çebi,Igor Tudor,Beşiktaş,Süper Lig,Burak Yılmaz

Milli aranın sona ermesiyle Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, derbi öncesi gündemde yer alan teknik direktör iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

IGOR TUDOR İDDİALARINI YALANLADI

Hürriyet'te yer alan habere göre; Ahmet Nur Çebi, bazı medya kuruluşlarında yer alan Igor Tudor iddialarının doğru olmadığını belirterek, “Gündemimizde yeni bir teknik direktör yok. Yeni teknik direktörün kim olacağına, yeni başkan ve yönetim kurulunun karar vermesi etik olur. Ben, bana yapılanı kimseye yapmam.

"BURAK YILMAZ'DAN BAŞKA BİR HOCAYLA ÇALIŞMAK RİSKLİ OLUR"

Çebi, "Burak Yılmaz hocanın başarılı olma şansı çok daha fazla çünkü takımı ve oyuncuları iyi tanıyor. Başka bir teknik direktör geldiğinde zamana ihtiyacı olacak.  Bu nedenle Burak Yılmaz ile yola devam ediyoruz. Şu dönemde Burak Yılmaz’dan başka bir hocayla çalışmak hem riskli olur hem de etik olmaz.” ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere Beşiktaş Futbol Sorumlusu Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Igor Tudor'un ekibinde yer alan yardımcı antrenör Hari Vukas ve atletik performans antrenörü Toni Modric'i ekibine dahil etmişti. Bu hamle takımın başına Tudor'un getirileceği şeklinde yorumlanmıştı.

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki dev derbi 21 Ekim Cumartesi günü Rams Park'ta oynanacak. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşma beIN Sports'dan naklen yayınlayacak.

Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...