Tgrt Haber
26 Temmuz 2023 16:54 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 17:13

Arda Turan, Cimbom'un genç yıldızını transfer ediyor: Anlaşma sağlandı

Galatasaray transfer haberleri: Süper Lig'de yeni sezonu Zalgiris maçıyla açan Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar Kaan Ayhan, Angelino, Halil Dervişoğlu, Bakambu ve Zaha transferlerini açıklayan Aslan'ın genç yıldızını Arda Turan transfer ediyor. Eyüpspor, genç oyuncunun transferi için anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Arda Turan, Cimbom'un genç yıldızını transfer ediyor: Anlaşma sağlandı
Arda Turan,transfer,,Galatasaray,Hamza Akman,Ayhan Akman,Eyüpspor

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz transfer gelişmeleri yaşanyor.

Sarı-kırmızılılar, yıldız isimleri bir bir açıklarken genç oyuncusuna da sürpriz bir takım talip oldu. Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, genç yıldızın transferi için Galatasaray ile anlaşmaya vardı.

HAMZA AKMAN EYÜPSPOR YOLCUSU

Sabah'ın haberine göre; Arda Turan yönetiminde Trendyol 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselmeyi hedefleyen Eyüpspor, Galatasaray'dan 18 yaşındaki Hamza Akman ile anlaşma sağladı.

18 yaşındaki genç oyuncu sezon sonuna kadar kiralık olarak Eyüpspor forması giyecek.

HAMZA AKMAN KİMDİR?

Galatasaray'ın eski futbolcularından Ayhan Akman'ın büyük oğlu Hamza Yiğit Akman, 27 Eylül 2004 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Hamza Akman, futbola 2014 yılında Galatasaray altyapısında başladı.

2021-2022 sezonunda Galatasaray U19 Futbol Takımı ile şampiyonluk yaşadıktan sonra Okan Buruk teknik direktörlüğünde A takımda zaman zaman şans buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...