Tgrt Haber
12 Temmuz 2023 12:16 - Güncelleme : 12 Temmuz 2023 13:56

Aslan’ın kampında cevher gibi parladı: Dünya devlerini peşine taktı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezonda da aynı başarıyı elde etmek için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılıların, Avusturya’nın Graz kentinde gerçekleştirdiği kampta 17 yaşındaki Efe Akman, gösterdiği performansla teknik ekibin beğenisini kazanırken, Roma ve Manchester City gibi dünya devlerinin de radarına girdi.

Aslan’ın kampında cevher gibi parladı: Dünya devlerini peşine taktı
Galatasaray,Ayhan Akman,Efe Akman,Yerli Modric,kamp,Hamza Akman

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yeni sezonun kadro planlamasını gerçekleştiren Galatasaray’da Efe Akman, gösterdiği performansla kampın yıldızı oldu.

“YERLİ MODRİC” BENZETMESİ

Galatasaraylı eski futbolcu Ayhan Akman’ın küçük oğlu Efe Akman için ‘Yerli Modric’ benzetmesi yapılırken, sarı-kırmızılıların Efe’den beklentisinin büyük olduğu belirtildi.

Ayhan Akman'ın büyük oğlu Hamza Akman da Galatasaray'da forma giyiyor.

Skorer’in haberine göre; Aslan’ın teknik patronu Okan Buruk’un yeni sezonda Efe Akman’a forma şansı konusunda bonkör davranacağı belirtilirken, henüz 17 yaşındaki yetenekli futbolcunun Avrupa devlerinin de dikkatini çektiği ifade edildi.

Futbol

EFE’DEN BEKLENTİ BÜYÜK

Kendisi gibi Galatasaray altyapısında yetişen ağabeyi Hamza ile beraber sarı-kırmızılıların kamp kadrosunda yer alan Efe’nin, gelecek sezon yeterli şansı bulması halinde rekor bonservis bedeliyle Avrupa devlerinden birine gideceğinin öngörüldüğü aktarıldı.

MANCHESTER CİTY VE ROMA’NIN RADARINDA

Arda Güler’in Real Madrid’e transferinin ardından Avrupa’da genç Türk yeteneklere ilgi artarken; 17 yaşındaki Efe’nin şimdiden Manchester City ve Roma’nın takibinde olduğu kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...