Tgrt Haber
17 Ağustos 2023 18:07 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 18:13

Bakhtiyar Zaynutdinov, Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Rusya’da CSKA Moskova forması giyen Kazak futbolcu Bakhtiyar Zaynutdinov ve kulübü ile anlaşmaya vardı.

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TRT Spor
Bakhtiyar Zaynutdinov, Beşiktaş'ta
Beşiktaş,Transfer,Bakhtiyar Zaynutdinov,CSKA Moskova,Kazak,Mavi Kart

Durgun başladığı transfer döneminde son olarak Alex Oxlade-Chamberlain ve Milot Rashica hamlelerini gerçekleştiren Beşiktaş, CSKA’da 10 numara pozisyonunda oynayan Kazak orta saha Bakhtiyar Zaynutdinov ve kulübüyle anlaşmaya vardı.

TRT Spor’da yer alan habere göre siyah-beyazlılar, Kazak futbolcuyu gece saatlerinde İstanbul’a getirecek ve sağlık kontrollerinin ardından 25 yaşındaki oyuncuya sözleşme imzalatacak.

MAVİ KART AVANTAJI

Beşiktaş, Zaynutdinov için Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Haziran’da gittiği talimat değişikliğinden faydalanabilecek.

Yapılan değişiklikle Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan vatandaşı olan en fazla 1 futbolcu, yerli statüsünden kadroya dahil edilebilecek.

TAM BİR JOKER

Zaynutdinov, şimdiye dek forvet, orta saha, 10 numara, sol kanat, sol bek ve stoper olmak üzere 6 mevkide sürekli olarak forma giydi. Forma istikrarını en çok 10 numara pozisyonunda yakalayan Kazak oyuncu, istatistiklerinin zirvesini de bu mevkide yaşadı.

Kaynak: TRT Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...