Tgrt Haber
11 Ağustos 2023 20:09 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 20:09

Bakhtiyor Zaynutdinov, Beşiktaş yolunda

Beşiktaş, CSKA Moskova’da ’10 numara’ pozisyonunda oynayan Kazak futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov ile anlaşma sağladı.

Bakhtiyor Zaynutdinov, Beşiktaş yolunda
Bakhtiyor Zaynutdinov,Beşiktaş,Transfer,Kazak,CSKA Moskova

Süper Lig’in yeni sezonunda ilk karşılaşmasına Pazartesi günü Karagümrük deplasmanında çıkacak olan Beşiktaş’ta transferler de art arda geliyor.

Manchester United’ın Fildişi Sahilli savunmacısı Eric Bailly ile prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlılar, Rusya’da CSKA Moskova forması giyen Bakhtiyor Zaynutdinov’la da el sıkıştı.

İMZAYA GELECEK

TRT Spor’un haberine göre Bakhtiyor Zaynutdinov ile her konuda anlaşma sağlayan Beşiktaş, oyuncunun kulübü CSKA Moskova ile pazarlıklarını sürdürüyor.

Haziran 2025’e kadar CSKA Moskova ile sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki orta sahanın, kısa süre içerisinde İstanbul’a gelerek kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atması bekleniyor.

YERLİ STATÜSÜNDE OYNAYABİLECEK

Öte yandan Beşiktaş, ‘mavi kart’ uygulamasıyla Kazak futbolcu Zaynutdinov’u yerli statüsünde oynatabilecek. Siyah-beyazlılarda henüz, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Haziran ayında yürürlüğe koyduğu ‘mavi kart’ uygulamasından yararlanan bir oyuncu bulunmuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...