Tgrt Haber
05 Temmuz 2023 11:16 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 11:26

Beşiktaş 10 numarasını Rusya'da buldu: Yerli sayılacak

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, gelecek sezon Süper Lig'de mutlak şampiyonluk hedefliyor. Siyah-beyazlılar, transfer listesine Rusya'da forma giyen 10 numarayı ekledi. Kazak futbolcu, TFF'nin aldığı yeni kararla birlikte yerli statüsünde oynayabilecek.

Beşiktaş 10 numarasını Rusya'da buldu: Yerli sayılacak
Beşiktaş,transfer,CSKA Moskova,Bakhtiyor Zaynutdinov

Yeni sezonun kadro planlaması doğrultusunda transfer çalışmaların başlayan Beşiktaş, Bakhtiyor Zaynutdinov'u listesine aldı. Kazak yıldız, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı yeni karar ile yerli statüsünde forma giyebilecek.

10 NUMARAYA KAZAK YILDIZ

Orta sahaya hücuma yönelik bir isim arayan Beşiktaş’ın gündemine, CSKA Moskova’nın adeta jokeri durumundaki Bakhtiyor Zaynutdinov'u aldı.

Rus ekibiyle 2025 yılı sonuna kadar sözleşmesi bulunan Zaynutdinov’u bonservisiyle kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş’ın transfer görüşmelerini hızlandırdığı ifade edildi.

YERLİ STATÜSÜNDE OYNAYACAK

Sol ayaklı olmasının yanında, birden çok mevkide görev alabilen ve Kazak Milli Takımı’nın da formasını giyen Bakhtiyor Zaynutdinov’un diğer bir özelliği de, yeni kurala göre Türk oyuncu statüsünde sayılabilecek olması...

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Kırgızistan asıllı oyunculardan birini yerli statüsünde kabul edecek olması, Zaynutdinov’a olan ilgiyi daha da artırıyor.

Kariyerinde toplam 176 resmi maça çıkan Bakhtiyor Zaynutdinov, bu maçlarda 23 gol atarken 15 de asist yaptı.

Kaynak: Milliyet

Kaynak: Skorer
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...