Tgrt Haber
15 Nisan 2024 11:21 - Güncelleme : 15 Nisan 2024 12:39

Beşiktaş'ta hareketli saatler! Feyyaz Uçar'dan "istifa" açıklaması

Samsunspor beraberliği sonrası Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'ın da istifa edeceği iddia edilmişti. Uçar'dan konuya ilişkin son dakika açıklaması geldi. 

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş'ta hareketli saatler! Feyyaz Uçar'dan "istifa" açıklaması

Bu sezon beklentilerin çok uzağında kalan Beşiktaş'ta son Samsunspor beraberliği taşları yerinden oynattı. Teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran Siyah-Beyazlılarda flaş bir iddia gündeme oturdu. Yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar'ın da ayrılık kararı aldığı öne sürülürken, iddiaya ilişkin açıklama bizzat Feyyaz Uçar'dan geldi.

"GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, istifa edeceğine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Uçar, kaos oluşturmak için bu tarz haberleri ortaya çıktığını savunarak, "Beşiktaş'ımız için, başkanımız ve yönetim kurulumuzla birlikte çalışmaya devam ediyoruz" cümlelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...