Tgrt Haber
18 Mart 2024 22:24 - Güncelleme : 18 Mart 2024 22:25

Egemen Korkmaz'dan olaylı Fenerbahçe maçı sözleri: "İnsanlığı sığmaz!"

Eski milli futbolcu ve Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, olaylı Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: 61 Saat
Egemen Korkmaz'dan olaylı Fenerbahçe maçı sözleri: "İnsanlığı sığmaz!"

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği olaylı maçın yankıları sürüyor.

Fenerbahçe, Ali Koç ve Trabzonspor cephesinin açıklamalarının ardından Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz da karşılaşma sonrasında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

"TARAFTARIN YERDE TEKMELENDİĞİNİ GÖRÜNCE DAYANAMADIM"

Trabzonsporlu taraftarın tekmelendiğini görünce dayanamadığını belirten Egemen Korkmaz, 61 Saat'e yaptığı açıklamada, "Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil." ifadelerini kullandı.

Egemen Korkmaz'dan olaylı Fenerbahçe maçı sözleri:

İRFAN CAN EĞRİBAYAT: "EKMEK YEDİĞİN YERE İHANET ETMEK BUDUR"

Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Eğribayat, Trabzonspor maçı sonrası yaptığı paylaşımda Egemen Korkmaz'a yönelik sert sözler söylemişti.

İrfan Can Eğribayat paylaşımında Egemen Korkmaz'a yönelik, "Fenerbahçe'de forma giymiş, şu an Trabzonspor'da yardımcı hocalık yapan Egemen Korkmaz... Ekmek yediğin yere ihanet etmek budur. Biz canımızı korumaya çalışırken gelip arkadan saldırmak insanlık değildir" demişti.

Kaynak: 61 Saat
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...