Tgrt Haber
05 Kasım 2023 15:08 - Güncelleme : 05 Kasım 2023 15:18

Fenerbahçe'den Süper Kupa kararı: Türkiye'de oynanması isteniyor! İşte talep edilen 2 stat

Bugün gerçekleştirilen Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunda, TFF'nin Suudi Arabistan'da oynanacağını açıkladığı Süper Kupa Finali'nin Türkiye'de oynanması için önerge verildi. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Anadolu Ajansı
Fenerbahçe'den Süper Kupa kararı: Türkiye'de oynanması isteniyor! İşte talep edilen 2 stat
Fenerbahçe,Süper Kupa,Galatasaray,Türkiye,TFF,Suudi Arabistan,Atatürk Olimpiyat Stadı,Samsun 19 Mayıs Stadı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunda, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa Finali'nin Türkiye'de oynanması için önerge verildi.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılıyor. Toplantıda Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyeleri; Uğur Öztürk, Namık Kemal Aydın, Derya Aldırmaz, Ogün Altıparmak, Köksal Özbek, Gürsel Şen, Nazif Sinan Derman, İbrahim Numan Demirağ, Kaya Enişte, Mahmure Vaizoğlu ve Sinan Sümer, TFF Süper Kupa'nın oynanacağı stat ile ilgili önerge teklifinde bulundu.

FENERBAHÇE'DEN 2 STADYUM ÖNERİSİ

Kalamış'taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda divan kuruluna verilen önergede, "Cumhuriyet'in 100. yılında Süper Kupa Finali'nin, Atatürk ilke ve devrimlerine karşı bir ülkede oynanması, Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu Fenerbahçe'nin tarihine, şan ve şerefine bağdaşmayacağından, finalin Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ya da Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanmasının kabulünün Yüksek Divan Kurulunun oylarına sunulmasını teklif ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Yapılan oylama sonucunda önerge oybirliğiyle kabul edildi.

TFF, SÜPER KUPA FİNALİ'NİN SUUDİ ARABİSTAN'DA OYNANACAĞI DUYURMUŞTU!

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, ilk 30 Aralık olarak açıklanan Süper Kupa Finali'nin yeni tarihi 29 Aralık 2023 günü olmuştu.

TFF'den yapılan açıklamada, "2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacaktır. Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda yapılacak maç saat 20.45'te başlayacaktır." ifadeleri kullanılmıştı.

Kaynak: TGRT Haber | Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...