Tgrt Haber
07 Ağustos 2023 10:26 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 10:37

Fenerbahçe'ye Michy Batshuayi piyangosu: Dev teklif!

Fenerbahçe transfer haberleri: Fransız ekibi Lens, Fenerbahçe'nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi için harekete geçti. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye Michy Batshuayi piyangosu: Dev teklif!
Fenerbahçe,transfer,Lens,Michy Batshuayi

Yeni sezon öncesi Arda Güler, Attila Szalai, Bruma, Mergim Berisha ve Diego Rossi'nin satışından 48 milyon Euro bonservis gelirini kasasına koyan Fenerbahçe'de bir oyuncuyla daha yollar ayrılabilir.

BATSHUAYİ'YE LENS KANCASI

Sabah'ta yer alan habere göre; Joao Pedro'yu Gremio'ya kiralayan Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'ye de Fransız ekibi Lens talip oldu.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Ligue 1 ekibi, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan deneyimli golcü için 9 milyon Euro teklif etti.

Fenerbahçe pazarlığı 14 milyon Euro bonservis talebiyle açtı. Lens'in 12-13 milyon Euro seviyelerine çıkması halinde Kanarya, Batshuayi'nin gidişine onay verecek.

DEVLER LİGİ'NE SICAK BAKIYOR

29 yaşındaki futbolcunun Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Lens'in yaptığı teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Ayrılık gerçekleşirse Fenerbahçe, hem bonservis kazanacak hem de yıldız oyuncunun yıllık 3 milyon Euro olan maaşından kurtulacak.

Sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden ve 1 yıl da opsiyonu bulunan Belçikalı forvet, çıktığı 34 maçta 22 gol ve 2 asist kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...