Tgrt Haber
15 Ekim 2023 19:04 - Güncelleme : 15 Ekim 2023 19:15

Fransız basını, Beşiktaş’ın yeni teknik direktörünü yazdı!

Şenol Güneş’in istifasının ardından Beşiktaş’taki teknik direktörlük bilinmezliği, Fransız basınında da yerini aldı. Fransızlar, Güneş’in ayrılığından sonra yola Burak Yılmaz’la devam eden Beşiktaş’ın, Hırvat teknik adam Igor Tudor’la anlaşmaya vardığını iddia etti.

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Foot Mercato (Fransa)
Fransız basını, Beşiktaş’ın yeni teknik direktörünü yazdı!
Beşiktaş,Teknik Direktör,Igor Tudor

Taraftarın kabullenmediği transferler, keyif vermeyen futbol ve üst üste alınan kötü sonuçların ardından Beşiktaş’ta sorumluluğu üzerine alan teknik direktör Şenol Güneş, istifa etti.

Siyah-beyazlıların UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 3-2’lik Lugano mağlubiyetinin ardından yaptığı acil toplantıya Şenol Güneş’in istifası damga vururken; yönetim de seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı.

SEÇİME KADAR BURAK YILMAZ

Beşiktaş Yönetimi, seçim kararının açıklanmasının ardından, Şenol Güneş’in yardımcılığını yapan Burak Yılmaz’ın, yönetimde yapılacak seçime kadar teknik direktörlük koltuğunda oturacağını açıkladı. Yılmaz yönetiminde ilk maçına İstanbulspor karşısında çıkan Beşiktaş, sahadan 2-0 galibiyetle ayrılmayı bildi.

FRANSIZ BASININDAN IGOR TUDOR İDDİASI!

Fransız basınından Foot Mercato’nun haberine göre Beşiktaş, son olarak Fransa Ligue 1’de Marsilya’yı çalıştıran Hırvat teknik adam Igor Tudor ile anlaşma aşamasında.

Haberini, daha önce Tudor’un ekibinde yer alan Hari Vukas ve Toni Modric’in siyah-beyazlı teknik heyete dahil edilmesine dayandıran Fransızlar, daha önce Süper Lig deneyimi olan Igor Tudor’un Suudi Arabistan’dan teklif gelmesine rağmen Beşiktaş’a sıcak baktığını öne sürdü.

Kaynak: Foot Mercato (Fransa)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...