Tgrt Haber
08 Temmuz 2022 10:35 - Güncelleme : 08 Temmuz 2022 11:50

Futbola döndü: Olcay Şahan'ın yeni takımı belli oldu!

Transfer haberleri: Bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen Olcay Şahan, 2. Lig ekibi Afjet Afyonspor ile sözleşme imzaladı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Futbola döndü: Olcay Şahan'ın yeni takımı belli oldu!
,Afjet Afyonspor,Olcay Şahan,transfer

Daha önce futbolu bıraktığını duyuran Olcay Şahan, yeşil sahalara döndü...

35 yaşındaki futbolcu, 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Afjet Afyonspor ie anlaşma sağladı. Kulüpten yapılan transfer duyurusunda, tecrübeli futbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

https://twitter.com/AfjetAfyonspor/status/1545317937514430464

OLCAY ŞAHAN KİMDİR?

Olcay Şahan, futbol kariyerine Almanya'da başladı. Fortuna Düsseldorf, Bayer Leverkusen ve Borussia Mönchengladbach takımlarının altyapısında yetişen Olcay Şahan, profesyonel kariyerine adım attığı Duisburg ve Kaiserslautern takımlarındaki yükselen performansıyla dikkati çekti.

Olcay, kariyerindeki en büyük çıkışı ise 2012-2017 yılları arasında formasını giydiği Beşiktaş'ta yaşadı. Siyah-beyazlı ekipte 180 maçta 35 gole imza atan kanat oyuncusu, bu performansıyla A Milli Takım'ın kadrosuna seçildi. Milli formayla 29 maça çıkan Olcay, Beşiktaş'ın ardından Trabzonspor, Denizlispor ve son olarak Yeni Malatyaspor takımlarında görev aldı.

Tecrübeli oyuncu 8 Eylül 2021'de futbolu bıraktığını duyurmuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...