Tgrt Haber
18 Ekim 2023 15:49 - Güncelleme : 18 Ekim 2023 16:19

Galatasaray'da kasa para dolacak! İşte beklenen dev gelir

Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray'da kasa dolmaya devam ediyor. Bu sezon sponsorluklardan rekor gelir elden eden sarı-kırmızılı ekip dev bir geliri da kasasına koymayı planlıyor. İşte detaylar...

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'da kasa para dolacak! İşte beklenen dev gelir
Galatasaray,Beşiktaş,Bayern Münih,gelir,Şampiyonlar Ligi,Süper Lig

Süper Lig'de şampiyonlukla tamamlanan geçtiğimiz sezondan bu yana müthiş bir taraftar desteğiyle sahaya çıkan Galatasaray'da kasa dolmaya devam ediyor. Sportif başarının yanı sıra yapılan sponsorluklar ve yapılan yatırımlarla da dikkat çeken sarı-kırmızılı kulüp, dev geliri kasasına koymayı planlıyor.

60 MİLYONLUK GİŞE GELİRİ

Milliyet'te yer alan habere göre,Galatasaray’ı heyecanlı ve bereketli bir hafta bekliyor. Sarı-kırmızılı ekibin kasası bir haftada dolacak.

Galatasaray'ın Beşiktaş ve Bayern Münih maçlarıyla beraber geliri tavan yapacak.Her iki maçtan toplamda 60 milyon liralık gişe geliri beklendiği ifade edildi.

Ayrıca yine Beşiktaş ve Bayern Münih maçlarıyla store gelirlerinin de üst seviyeye çıkmasının planlandığı belirtildi.

GS STORE'DAN 40 MİLYONLUK BEKLENTİ

Habere göre; Maç günleri 40 milyon liraya yakın bir store geliri olabileceği kaydedildi.

Ayrıca, Bayern Münih maçının kazanılması ile kulübün kasasına 2.8 milyon Euro (82.6 milyon lira) girecek.

1 HAFTADA 180 MİLYON TL

Böylece 100 milyon kiralık gişe ve store gelirine ek olarak 82.6 milyon daha gelecek. Böylece Galatasaray, bir haftada 180 milyon liradan fazla para kazanacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...