Tgrt Haber
15 Temmuz 2023 17:09 - Güncelleme : 15 Temmuz 2023 17:11

Galatasaray’dan Beşiktaş’a olay gönderme! Paylaşıma beğeni yağdı

Beşiktaş’ın her konuda anlaşma sağladığı Halil Dervişoğlu, son anda Galatasaray’ın yaptığı teklifi kabul ederek siyah-beyazlı ekibi ters köşe yaptı. Transferin netleşmesinin ardından Galatasaray’ın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan esprili paylaşıma sarı-kırmızılı taraftarlar kısa sürede oldukça ilgi gösterdi.

Galatasaray’dan Beşiktaş’a olay gönderme! Paylaşıma beğeni yağdı
Galatasaray,Beşiktaş,Halil Dervişoğlu,Twitter

İngiltere’de Brentford forması giyen Halil Dervişoğlu için Beşiktaş ve Galatasaray karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı yönetimin milli futbolcuyla anlaşmaya varmasından çok kısa süre sonra Galatasaray devreye girerek, 23 yaşındaki oyuncuyu Beşiktaş’ın elinden adeta kaptı.

Geçen sezon Gedson transferinde aynı durumun bir benzeri Beşiktaş lehine yaşanırken; bu sefer Galatasaray cephesi gülen taraf oldu. Halil Dervişoğlu ile anlaşan sarı-kırmızılılar, milli futbolcuyu imza için İstanbul’a davet etti.

1 SAATTEN KISA SÜREDE 3 MİLYONUN ÜZERİNDE GÖRÜNTÜLEME

Galatasaray’ın, Beşiktaş’a gönderme yaparak bir yandan da Halil Dervişoğlu’nun transferini ilan ettiği esprili Twitter paylaşımı, bir saatten az bir süre içerisinde 3 milyon görüntülenme ve 50 binden fazla beğeni aldı.

Sarı-kırmızılıların anlaşma sağladığı milli futbolcunun ilerleyen saatlerde İstanbul’a gelip sağlık kontrolünden geçerek imzayı atması bekleniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...