Tgrt Haber
09 Şubat 2024 09:06 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 09:10

Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki rakibi genç yıldızın peşinde!

Galatasaray'ın genç yıldız adayına sürpriz bir talip çıktı. Forma şansı bulamadığı için ayrılmak isteyen Hamza Akman'a talip olan takımı babası Ayhan Akman duyurdu. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki rakibi genç yıldızın peşinde!
Galatasaray,transfer,Hamza Akman,Kopenhag,Ayhan Akman,Efe Akman

Devre arası transfer döneminin son gününde Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşanabilir. Sarı-kırmızılıların altyapısında forma giyen genç yeteneğin takımdan ayrılma ihtimali taraftarları endişelendirdi.

KOPENHAG YAKIN TAKİPTE

Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve zaman zaman süre alan Hamza Akman'ın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. 19 yaşındaki futbolcunun durumunu takip eden Danimarka temsilcisi Kopenhag sezon sonunda hamle yapmayı hedefliyor.

AYHAN AKMAN GÖRÜŞTÜ

Ayhan Akman, Galatasaray'dan izin alarak oğlunun transferi için FC Kopenhag kulübüyle görüşmelerde bulundu.

Ayhan Akman, YouTube'da yayınlanan Spor Gecesi programına yaptığı açıklamada, "Hamza Akman için Kopenhag ile görüştüm. Fakat bu görüşmede hiçbir detay konuşulmadı. Sezon sonunda bakacağız dediler" sözleriyle Kopenhag ile yapılan görüşmeyi onayladı.

Hamza Akman, Kopenhag'ın scout ekipleri tarafından altyapıdan beri takip ediliyordu.

Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki rakibi Hamza Akman'ın peşinde! - 1. Resim

GALATASARAY NE KADAR KAZANACAK?

Genç oyuncunun Galatasaray'da forma şansı bulamaması oyuncunun takımdan ayrılma ihtimalini bir hayli güçlendiriyor. 19 yaşına gelen oyuncu düzenli olarak forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istiyor.

Genç oyuncu, sezon sonunda Kopenhag'a imza atması halinde Galatasaray bu oyuncunun transferinden sadece yetiştirme bedeli elde edecek.

Hamza Akman, Galatasaray A Takımı ile şimdiye kadar sadece 3 maçta forma giyebildi.

"EFE AKMAN'IN ÖN SATIN ALMA HAKKI ROMA'DA"

Akman, küçük oğlu Efe Akman'ın durumuyla ilgili de konuştu. Akman, "Efe’yi Roma'ya götürmek gibi bir durum söz konusu değil. Ön satın alma hakkı zaten Roma'da.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...