Tgrt Haber
21 Şubat 2024 11:44 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 11:47

Galatasaray'ın genç yıldızı ayrılık kararı aldı! Sözleşmesini uzatmıyor

Galatasaray altyapısından yetişen Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Akman, sarı-kırmızılı takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'ın genç yıldızı ayrılık kararı aldı! Sözleşmesini uzatmıyor
Hamza Akman,Galatasaray,Ayhan Akman,transfer,Kopenhag

Galatasaray Futbol Direktörü Yardımcısı Ayhan Akman'ın oğlu olan sarı-kırmızılı takımın 19 yaşındaki futbolcusu Hamza Akman kariyerine Avrupa'da devam edeceği öne sürüldü.

SÖZLEŞMESİNİ UZATMAYACAK

Takvim'de yer alan haberde, Sarı-kırmızılı takımda forma şansı bulmakta zorlanan genç yıldız adayının sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmama kararı aldığı iddia edildi.

Haberde, genç orta saha oyuncusunun Danimarka ekibi Kopenhag ile transfer görüşmeleri yaptığı kaydedildi.

AYHAN AKMAN AÇIKLAMIŞTI

Ayhan Akman, Hamza'yla ilgili daha önce yaptığı açıklamada, "Hamza'nın 3 yıllık kontratı bu sene bitiyor. Oynamadığı için Hamza ayrılmak istiyor. Hamza için Kopenhag ile görüştüm ama hiçbir detay konuşmadık. Kopenhag ilgisini söyledi, görüşmeyi sezon sonu yaparız dedim." ifadelerini kullanmıştı.

TÜRKİYE KUPASI'NDA 1 MAÇTA FORMA GİYEBİLDİ

Bu sezon Türkiye Kupası'nda bir kez Galatasaray A takımı formasını giyen Hamza Akman, U19 Süper Lig'de 8 maçta 2 gol, 2 asist, UEFA Gençlik Ligi'nde ise 5 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Güncel piyasa değeri 450 bin Euro olarak gösterilen 19 yaşındaki futbolcu, Türkiye U16, U18 ve U19 formalarını da giydi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...