Tgrt Haber
25 Ağustos 2021 22:26

Galatasaray'ın yeni 10 numarası lanis Hagi! Son dakika transfer haberleri...

Son dakika transfer haberine göre; Galatasaray'ın efsane futbolcusu ‘Karpatların Maradonası’ Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'nin, Cimbom’un yeni 10 numarası olacağı iddiasının yüksek sesle konuşulması sarı-kırmızı taraftarları heyecanlandırdı. Sosyal medyada lanis Hagi gündem oldu.

Galatasaray'ın yeni 10 numarası lanis Hagi! Son dakika transfer haberleri...
Galatasaray,Cicaldau,Morutan,Wesley Sneijder,Gheorghe Hagi,lanis Hagi

Transferde genç ve potansiyelli oyunculara yönelen Galatasaray, Cicaldau ve Morutan’dan sonra bir Rumen’i daha kadrosuna katmayı istiyor.

Hollandalı Wesley Sneijder’den 10 numarayı alan ve beklenen performansı gösteremeyen Belhanda’nın ardından sarı-kırmızılı takımın yeni 10 numarasının kim olacağı merak ediliyordu.
Galatasaray’ın 6.5 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Rumen orta saha oyuncusu Cicaldau 23 numaralı formayı tercih etmişti.

Galatasaray'ın yeni 10 numarası lanis Hagi! Son dakika transfer haberleri...

FATİH TERİM’DEN HAGİ SİNYALİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni transfer Morutan’ın 10 numaralı formayı giyip giymeyeceği ile ilgili soruya, "10 numaralı formayı Romanya'dan Hagi'ye vermiştik. Bu konuyla alakalı açıkçası biraz beklemeyi düşünüyorum, bazı sürprizler yapabiliriz. Önemli olan sırttaki forma numarasından çok gövdedeki arma için verilen mücadeledir." ifadelerini kullandı. Sar-kırmızılı taraftarlar bu açıklama sonrası bir hayli heyecanlandı.

10 NUMARA HAGİ’YE EMANET

İddiaya göre, Galatasaray, daha önce de girişimlerde bulunduğu ve Morutan gibi uzun süredir scout ekibinin takibinde olan lanis Hagi için harekete geçmeye hazırlanıyor. Takımdan ayrılacak oyuncuların durumunun netleşmesinin ardından Rangers’a bir teklif sunmak isteyen Galatasaray, 10 numarayı lanis Hagi’ye emanet etmek istiyor. 2000 ruhunu tekrar oluşturmak isteyen Fatih Terim, eski öğrencisi efsane Gheorghe Hagi’nin oğlu lanis’i kadrosunda görmeyi çok istiyor.

Galatasaray'ın yeni 10 numarası lanis Hagi! Son dakika transfer haberleri...

GEDSON OLMAZSA İLK HEDEF HAGİ!

Orta saha için Gedson Fernandes'i kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, Benfica'nın inadını bir türlü kıramadı. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara yükselen Portekiz ekibi, geniş bir kadro ile mücadele etmek istiyor. Bu nedenle Benfica, Gedson Fernandes'e yüksek bir bonservis teklifi gelmemesi durumunda takımda kalmasına karar verdi. Gedson'u son güne kadar beklemek isteyen Galatasaray cephesi, bir yandan orta sahaya alternatif bir hamle yapmak istiyor. Cicaldau'yu Aytaç, Berkan ve Taylan'la birlikte 8 numara olarak kullanmak isteyen Terim, 10 numara özellikli Morutan'dan da sağ tarafta oyun kurucu rolüyle faydalanacak.

AYRILACAK İSİMLER BEKLENİYOR

lanis Hagi için temasta bulunmaya hazırlanan Galatasaray, ayrılacak oyuncuların durumlarının netleşmesini bekliyor. Sofiane Feghouli ve Radamel Falcao ile yolların ayrılması bekleniyor. Diagne, Babel ve Luyindama için de uygun teklif bekleniyor. Başkan Burak Elmas Falcao ve Feghouli'nin maliyetleri nedeniyle takımdan ayrılması gerektiğini ifade etmişti. Falcao kendine takım ararken, Feghouli'ye de bazı teklifler olsa da ayrılmaya sıcak bakmıyor. Son günlerde formu yükselişe giden Feghouli'nin takımdaki geleceği şu an için soru işareti...

22 yaşındaki Ianis Hagi, Gheorghe Hagi'nin Galatasaray forması giydiği dönemde İstanbul'da dünyaya gelmişti. Romanya Milli Takımı forması da giyen genç futbolcunun bonservisi İskoç ekibi Rangers'ta… Hagi’nin güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro… lanis’in kulübü Rangers ile 2024 Mayıs ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

“G.SARAY’DA OYNAMAK İSTERİM”

Genç Hagi, daha önce yaptığı açıklamada, "Galatasaray sevdiğim bir kulüp. Küçükken onunla büyüdüm, doğduğum yer orası. Gelecek ne getirir bilmiyorum ama şu açık, kulübüme bağlıyım. Galatasaray'da oynamak isterim." ifadelerini kullanmış ve "İstanbul'dan ayrıldığımda 3 yaşındaydım. Daha sonra babam teknik direktör olduğunda tekrar gittim ama çok az Türkçe kelime biliyorum. Evet ve Hayır gibi..." demişti.

Galatasaray'ın yeni 10 numarası lanis Hagi! Son dakika transfer haberleri...

GEÇEN SEZON G.SARAY’I ELEMİŞTİ

Sarı-kırmızılı takımın efsane oyuncularından Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, geçtiğimiz sezon Galatasaray'ı 2-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldıkları maçla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuştu. İstanbul'da doğan 21 yaşındaki futbolcu, "Dün gece gerçekten çok özeldi. Galatasaray'a karşı oynamak benim ve ailem için çok şey ifade ediyordu. Takımım Avrupa Ligi'nde yola devam etti, buna yardım ettiğim için çok mutluyum." ifadelerini kullanmıştı.

8 GOL 15 ASİST

Ianis Hagi geçtiğimiz sezon başında UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçında Rangers formasıyla Galatasaray'a karşı forma giymiş ve bir asist yapmıştı. İskoçya Ligi'nde şampiyon olan Rangers'ta forma giyen Ianis, geçtiğimiz sezon çıktığı 45 resmi maçta 8 gol atıp 15 asist yaptı.

Galatasaray'ın yeni 10 numarası lanis Hagi! Son dakika transfer haberleri...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...