Tgrt Haber
19 Ekim 2023 11:30 - Güncelleme : 19 Ekim 2023 13:40

Gölcükspor'un gözü 'Yüksek'te! Kasa para dolacak

Gösterdiği performansla Fenerbahçe ve A Milli Takım'da dikkat çeken İsmail Yüksek'in bir sonraki olası transferi Gölcükspor'un ilgisini bir hayli çekiyor. İsmail Yüksek'in bonservis bedeline göre Gölcükspor'un kasası para dolabilir. İşte detaylar...

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: TGRT Haber
Gölcükspor'un gözü 'Yüksek'te! Kasa para dolacak
Fenerbahçe,Transfer,

Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken İsmail Yüksek, yaptığı satışlarla dikkat çeken Fenerbahçe'nin vitrine çıkardığı isimlerden biri olarak göze çarpıyor.

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın kilit oyuncularından biri haline gelen İsmail Yüksek'in Hırvatistan maçındaki harika performansı sonrası aadı transfer iddialarına karışmaya başladı.

BAYER LEVERKUSEN VE NAPOLI DEVREDE

Sabah'ta yer alan habere göre, Napoli ve Bayer Leverkusen bir süredir İsmail Yüksek'i takip ediyor. Bu arada 24 yaşındaki futbolcunun transferi, eski kulübü Gölcükspor'u da yakından ilgilendiriyor.

GÖLCÜKSPOR'UN SONRAKİ SATIŞTAN PAYI VAR

Gölcükspor'un İsmail Yüksek'in bir sonraki satışından payı bulunuyor. Söz konusu pay, oyuncunun bonservis bedeline göre değişkenlik gösteriyor.

Gölcükspor'un İsmail Yüksek'in başka bir takıma transfer olması halinde alacağı pay şu şekilde:

- 2 milyon Euro bonservisle transferden yüzde 10 pay.

- 2 milyon ile 7 milyon Euro arasındaki bonservisle transferden yüzde 5 pay.

- 7 milyon Euro ve üzerindeki bonservis bedelinden yüzde 2 pay.

FENERBAHÇE'DE BEKLENTİ 10 MİLYON EURO

Haberin detayında Fenerbahçe'nin İsmail Yüksek'ten en az 10 milyon Euro gelir beklediği vurgulanırken, transferin bu şartlarda gerçekleşmesi halinde Gölcükspor'un alacağı pay 200 bin Euro olacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...