Tgrt Haber
12 Nisan 2024 10:06 - Güncelleme : 12 Nisan 2024 13:22

Hakan Çalhanoğlu tepki çeken Galatasaray sözlerine açıklık getirdi!

İtalya Serie A devi Inter'de forma giyen bu sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, ilerleyen dönemde Galatasaray'a transfer olup olmayacağıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hakan bugün yaptığı bir paylaşımla tepki çeken sözlerine açıklık getirdi. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Hakan Çalhanoğlu tepki çeken Galatasaray sözlerine açıklık getirdi!

İtalya Serie A'da şampiyonluğa koşan Inter'in tecrübeli orta saha oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, CBS Sports Golazo'ya açıklamalarda bulundu.

Çalhanoğlu gelecekte Galatasaray'a transfer olma ihtimaline de değindi.

"KENDİMİ GALATASARAY'DA OYNARKEN GÖREMİYORUM!"

Galatasaray taraftarı olduğunu her fırsatta dile getiren Hakan Çalhanoğlu görüntülü olarak bağlandığı programda kendisine 'Kendini hiç Galatasaray'da oynarken görebiliyor musun?' sorusuna şu sözlerle yanıt verdi: "Dürüst olmam gerekiyor. Aslında hayır. Çünkü ben Avrupa’da oynamayı seviyorum. Avrupa’da kalmak; olabildiğince yüksekte kalmak, seviyeyi düşürmemek adına her zaman hedefimdi. Çünkü Türk Futbol Ligi’ni biliyorum ve takip ediyorum. Umarım geçen ayda olandan daha iyi şeyler yapabilirler.”

Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaray taraftarını kızdıran açıklama! - 1. Resim

TRANSFER İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Geçtiğimiz aylarda adı Galatasaray ile transfer dedikodularına karışan Hakan Çalhanoğlu o dönemde İtalyan basını için yaptığı açıklamada "Burada olmaktan gurur duyuyorum ve Inter'de devam etmek istiyorum. Burası özel bir kulüp, tek isteğim kalmak" demişti.

GALATASARAY'IN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ!

Milli futbolcunun Inter'e imza atamadan önce bonservisi elindeyken Burak Elmas döneminde Galatasaray'ın kapısından döndüğü iddia edilmişti.

Burak Elmas'ın yüksek maliyeti nedeniyle Hakan Çalhanoğlu transferini veto ettiği öne sürülmüştü.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NDAN PAYLAŞIM

Hakan Çalhanoğlu, CBS Sports Golazo'ya yaptığı açıklamalara açıklık getirdi. Milli futbolcu, "Galatasaray'a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım." ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki futbolcunun paylaşımı şu şekilde:

"Dün bir röportajda kullandığım ifadelerin yanlış anlaşıldığını belirtmek istiyorum. Bu yanlış anlaşmanın dil farklılığından kaynaklandığını düşünüyorum. Her zaman şeffaf ve dürüstlüğü prensip edinmiş biri olarak herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebep vermemek adına bu açıklamayı yapmam gerek. Ben her zaman dürüstlüğe önem verdim ve Galatasaray'a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım. Hiçbir kulübe hiçbir zaman bir saygısızlık yapmam söz konusu olmadı, olmaz. Söylediklerim bir kulüp özelinde değil, ülke futbolumuzun gelişme temennisi özelindeydi. Son aylarda ülkemiz futbolunda yaşananlar herkesin malumu. Bu yaşananların marka değerimizi olumsuz etkilediği de çok açık. Benim en büyük temennim ülke futbolunda herkesin bir araya gelip futbolumuzun seviyesini yukarıya çekmesi. Çünkü bu yaşananların tek zararının kendimize olduğu ortada. Eğer futbolumuzu hak ettiği yere getirirsek zaten dünya üzerindeki her futbolcu Türkiye'de oynamak isteyecektir, genç yaşlarında dahi. Bu başaracak potansiyelimiz, Avrupa'nın en iyi takımlarıyla Şampiyonlar Ligi'nde rekabet edebilecek kapasitemiz var. Yeter ki ülkece artık bunu yapmaya karar verelim. Söylemek istediklerim bundan ibaretti."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...