Tgrt Haber
12 Mart 2024 17:02 - Güncelleme : 12 Mart 2024 17:03

Igor Tudor İtalyan devinin başına geçiyor!

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor, İtalya Serie A'nın dev ekiplerinden Lazio'nun gündemine geldi. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
Igor Tudor İtalyan devinin başına geçiyor!
Lazio, Maurizio Sarri, Igor Tudor

İtalya Serie A'da ve Şampiyonlar Ligi'nde beklenen performansın altında kalan Lazio'da teknik direktör Maurizio Sarri ile yollar ayrılabilir. Lazio'nun teknik direktörlük için en büyük adayı da ortaya çıktı.

'SARRİ İLE YOLLAR AYRILACAK'

La Reppublica'daki habere göre; Bu sezon lige istediği gibi başlayamayan ve Şampiyonlar Ligi potasından çok uzakta kalan Lazio'da bu durumun faturası Maurizio Sarri'ye kesilecek.

Haberin detaylarında Udinese karşısında sahasında 2-1 mağlup olan ve Şampiyonlar Ligi'nde elenen Lazio'nun kısa süre içerisinde teknik direktör Maurizio Sarri ile yolların ayrılacağı ifade edildi.

IGOR TUDOR LAZİO YOLUNDA

Lazio'nun teknik direktörlük için en büyük adayının ise bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran Igor Tudor olduğu öne sürüldü.

Sarri'nin ayrılığı sonrası Tudor ile resmi görüşmelerin başlanacağı iddia edilirken Hırvat hocanın da İtalya'da çalışmaya sıcak baktığı belirtiliyor.

MARSİLYA'DA 48 MAÇTA 27 GALİBİYET

2022'de Marsilya'nın başına geçen Igor Tudor, sezon başında görevinden ayrılmıştı.

48 maçta Marsilya'nın başında sahaya çıkan Tudor, 27 galibiyet alırken 7 beraberlik ve 14 mağlubiyet yaşadı.

TÜRKİYE'DE KARABÜK VE GALATASARAY'I ÇALIŞTIRDI

Kariyerine 2009 yılında Hajduk Split'te yardımcı antrenör olarak başlayan Igor Tudor, 2013 yılında aynı takımda teknik direktörlüğe getirildi.

2015'te PAOK'un başına geçen Tudor ertesi sezon Süper Lig ekibi Karabükspor'un teknik direktörü oldu.

Takımın başında 21 maça çıkan Tudor, oynattığı oyunla dikkatleri üzerine çekti. Jan Olde Riekerink ile yollarını ayıran Galatasaray, genç teknik adamı takımın başına getirdi.

Igor Tudor İtalyan devinin başına geçiyor! - 1. Resim

Kaynak: Ajansspor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...