Tgrt Haber
06 Ekim 2023 14:21 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 14:29

Igor Tudor sürprizi! Süper Lig'e dönüyor

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Yılport Samsunspor'un bir dönem Süper Lig'de Galatasaray'ı da çalıştıran Igor Tudor'u gündemine aldığı iddia edildi. İşte detaylar...

Igor Tudor sürprizi! Süper Lig'e dönüyor
Samsunspor,Igor Tudor,Süper Lig

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Süper Lig'in yeni ekiplerinden Yılport Samsunspor, Türk futboluna yabancı olmayan bir ismi gündemine aldı.

Türk hocalardan olumsuz dönüş alan kırmızı-şimşekler, rotasını yabancı isimlere çevirdi. Önceki gün eski teknik direktörü Fuat Çapa'yı sportif direktör açıklayan Samsunspor yeni hocanın yabancı olacağını duyurdu.

DAMİEN COMOLLİ DEVREYE GİRDİ

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü, Toulouse Başkanı Damien Comolli ile daha önce iş birliği anlaşması yapan Başkan Yüksel Yıldırım, Fransız spor adamından yardım istedi.

IGOR TUDOR İLE İMZA AN MESELESİ

Daha önce Karabük ve Galatasaray'ı çalıştıran Igor Tudor gündeme gelirken, Comolli geçen sezon Marsilya'da çalışan Hırvat hoca için aracı oldu.

Görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği, imzaların an meselesi olduğu belirtildi.

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...