Tgrt Haber
14 Kasım 2023 11:32 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 11:42

Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu! İtalyan devinin başına geçiyor

Geçtiğimiz sezon İtalya Serie A'yı şampiyon olarak tamamlayan Napoli, bu sezon beklentilerin altında teknik direktör Rudi Garcia ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İtalyan devi, Garcia'nın yerine bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Igor Tudor'u getirecek. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu! İtalyan devinin başına geçiyor
Napoli,Serie A,İtalya,Igor Tudor

Geçen sezon İtalya Serie A'yı şampiyon olarak tamamlayan Napoli'de Teknik Direktörü Luciano Spalletti, Roberto Mancini'nin yerine İtalya Milli Takımı'nın başına geçti.

SPALETTİ'NİN YERİNE GELEN GARCİA İLE YOLLAR AYRILIYOR

Spalletti'den boşan Napoli teknik direktörlüğüne Rudi Garcia getirildi. Garcia yönetiminde iyi bir performans sergileyemeyen Napoli son olarak sahasında Empoli'ye 1-0 mağlup oldu.

Bu yenilginin ardından Napoli yönetimi yeni teknik adam arayışlarına başladı.

IGOR TUDOR SÜRPRİZİ

Rudi Garcia ile yollarını ayırmaya hazırlanan Napoli, teknik direktörlük görevi için bir dönem Süper Lig'de Karabükspor ve Galatasaray'ı da çalıştıran Igor Tudor ile anlaşmaya vardı.

YEDİ AYLIK SÖZLEŞMEYE İMZA ATACAK

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Igor Tudur yedi aylık sözleşmeye imza atacak. Kontratında yedi aylık süreye ek olarak bir yıllık da opsiyon olacak.

Tudor son olarak geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'yı çalıştırmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...