Tgrt Haber
07 Kasım 2023 17:50 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 17:59

Mircea Lucescu Türkiye'ye geliyor! Rumen basını yeni takımını duyurdu

Bir dönem ülkemizde Beşiktaş, Galatasaray ve A Milli Takım'ı çalıştıran Mircea Lucescu yeniden Türkiye'ye dönüyor. Rumen basını, deneyimli çalıştırıcının yeni takımını açıkladı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Mircea Lucescu Türkiye'ye geliyor! Rumen basını yeni takımını duyurdu
Lucescu,Beşiktaş,türkiye

Ukrayna Premier Ligi ekiplerinden Dinamo Kiev'i çalıştıran ancak geçen hafta eski takımı Shakhtar Donetsk'e kaybettikten sonra istifa eden Mircea Lucescu'nun yolu yeniden Türkiye ile kesişiyor. 

Emekli olduğunu açıklayan 78 yaşındaki tecrübeli hoca ile ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Türkiye'de Beşiktaş ve Galatasaray ile şampiyonluk yaşayan, 2017-2019 yılları arasında ise A Milli Takım'ı çalıştıran Mircea Lucescu'nun Süper Lig'in dev ekibiyle görüşmelere başladığı öne sürüldü.

BEŞİKTAŞ'A DÖNÜYOR

Rumen basınının iddiasına göre; Lucescu, teknik direktör sıkıntısı yaşayan Beşiktaş ile görüşmelere başladı. Digi Sport'tan Decebal Rădulescu, "Şimdi bir bilgi aldım. Mircea Lucescu başka bir takımla görüşüyor. Beşiktaş, Lucescu'yu istiyor. Bakalım başarabilecekler mi?" ifadelerini kullandı. 

BEŞİKTAŞ İLE 2 LİG ŞAMPİYONLUĞU

2002-2004 yılları arasında Beşiktaş'ta görev alan Mircea Lucescu, çıktığı 89 karşılaşmada 53 galibiyet, 19 beraberlik ve 17 mağlubiyetle 178 puan topladı ve maç başına da 2.00 puan ortalaması yakaladı. Rumen teknik adam Siyah-Beyazlı takım ile 2 kez Türkiye Süper Ligi şampiyonluğu sevinci yaşadı.

YÖNETİMDEN BURAK YILMAZ'LA DEVAM KARARI

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, futbol sorumlusu Burak Yılmaz ile bugün bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından Burak Yılmaz ile yola devam etme kararı alındı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...