Tgrt Haber
02 Şubat 2024 16:26 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 16:27

Olcay Şahan'ın yeni takımı belli oldu! Hem teknik direktör hem futbolcu modeli

Teknik direktör Bayram Toysal ile yollarını ayıran TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Ankaraspor, teknik direktörlük koltuğuna tecrübeli oyuncusu Olcay Şahan'ı getirdi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: ajansspor
Olcay Şahan'ın yeni takımı belli oldu! Hem teknik direktör hem futbolcu modeli
Olcay Şahan,Ankaraspor

TFF 2. Lig ekibi Ankaraspor, Bayram Toysal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna aktif futbolculuk yaşamı devam eden eski Beşiktaş futbolcusu Olcay Şahan'ı getirme kararı aldı.

Sezon başında Ankaraspor'a transfer olan 36 yaşındaki eski milli futbolcu Olcay Şahan, sezon sonuna kadar başkent ekibinin çalıştırıcısı olacak.

Olcay Şahan'ın yeni takımı belli oldu! Hem teknik direktör hem futbolcu modeli - 1. Resim

Öte yandan tecrübeli futbolcu Ankaraspor'da aktif futbolculuk kariyerine devam ederken bir yandan mavi beyazlı takımın teknik sorumluluğu görevini üstlenecek. Olcay Şahan'ın UEFA A lisans antrenörlük belgesi bulunuyor.

NURİ ŞAHİN MODELİ

Antalyaspor'da 2021 yılında teknik direktör Ersun Yanal'ın takımdan ayrılmasının ardından kırmızı beyazlı yönetim futbolcusu olan Nuri Şahin'i, teknik sorumluluk görevine getirmişti. Şahin, bir süre kariyerine futbolcu-antrenör devam etmiş, daha sonra aktif futbolculuk hayatını noktalayarak Antalyaspor'un teknik direktörü olmuştu.

 

Kaynak: ajansspor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...